Картопля на салати більше не розвариться - додайте лише один інгредієнт

Картопля дуже часто при варінні тріскається і сильно розварюється, і потім вона має не такий ефектний вигляд і кашоподібну структуру. Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона була цілою, передають Патріоти України.

Кулінари радять додати у воду, в якій вариться картопля, лимонну кислоту. Потрібно всього одна чайна ложка засобу в два літри води, і картопля не розварюватиметься і не тріскатиметься. Варто відзначити, що лимонну кислоту можна замінити оцтом. Додайте 1-2 столові ложки 9% оцту, а після цього покладіть в каструлю картоплю і відваріть до готовності!

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...