Картопля дуже часто при варінні тріскається і сильно розварюється, і потім вона має не такий ефектний вигляд і кашоподібну структуру. Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона була цілою, передають Патріоти України.
Кулінари радять додати у воду, в якій вариться картопля, лимонну кислоту. Потрібно всього одна чайна ложка засобу в два літри води, і картопля не розварюватиметься і не тріскатиметься. Варто відзначити, що лимонну кислоту можна замінити оцтом. Додайте 1-2 столові ложки 9% оцту, а після цього покладіть в каструлю картоплю і відваріть до готовності!
Антипригарні сковорідки стали незамінними помічниками на кухні завдяки своїй здатності запобігати пригоранню їжі та легкому очищенню. Проте не всі продукти підходять для приготування на такому посуді. Неправильне використання може не лише зіпсувати пок...
У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...