
Картопля дуже часто при варінні тріскається і сильно розварюється, і потім вона має не такий ефектний вигляд і кашоподібну структуру. Редакція FoodOboz ділиться порадами від кулінарів, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона була цілою, передають Патріоти України.
Кулінари радять додати у воду, в якій вариться картопля, лимонну кислоту. Потрібно всього одна чайна ложка засобу в два літри води, і картопля не розварюватиметься і не тріскатиметься. Варто відзначити, що лимонну кислоту можна замінити оцтом. Додайте 1-2 столові ложки 9% оцту, а після цього покладіть в каструлю картоплю і відваріть до готовності!
Конденсат - це не просто краплі води на вікнах. Він може провокувати плісняву, неприємний запах і псувати ремонт. Ключ до боротьби з вологою — правильне провітрювання, контроль вологості та утеплення приміщень, передають Патріоти України. Що робити, що...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...