Котлети будуть соковитими та пишними: ТОП-5 кулінарних хитрощів, які треба знати

Котлети - проста страва, яка відмінно поєднується з різними гарнірами. Але щоб вона виходила не тільки смачною, але й ніжною і соковитою, потрібно враховувати деякі кулінарні тонкощі, передають Патріоти України.

Що потрібно додати до фаршу

Не варто ігнорувати правило, що передбачає додавання розм’якшеного хліба. Саме цей продукт допомагає зберегти соковитість та пишність страви у процесі смаження. Без нього котлети виходять щільніші, нижчі.

Також треба додати овочі. Це може бути цибуля, картопля, кабачок або капуста, які зроблять смак більш цікавим, а саме частування буде соковитим, ніжним та повітряним.

Ще одне правило полягає в тому, що переборщувати з кількістю яєць у фарші точно не можна. У цьому випадку частування вийде жорстким. На 1 кілограм фаршу буде достатньо лише 1 яйця.

За бажання цей компонент легко замінити на крохмаль. Якщо цей інгредієнт теж не хочеться додавати, то врятує панірування. Можна для цього брати борошно чи сухарі.

Останнє правило приготування смачних котлет полягає в тому, що другий бік заготовки краще обсмажувати під кришкою. У цьому випадку вся зайва волога піде, але вийде апетитна та рум’яна скоринка.

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...