Котлети - проста страва, яка відмінно поєднується з різними гарнірами. Але щоб вона виходила не тільки смачною, але й ніжною і соковитою, потрібно враховувати деякі кулінарні тонкощі, передають Патріоти України.
Не варто ігнорувати правило, що передбачає додавання розм’якшеного хліба. Саме цей продукт допомагає зберегти соковитість та пишність страви у процесі смаження. Без нього котлети виходять щільніші, нижчі.
Також треба додати овочі. Це може бути цибуля, картопля, кабачок або капуста, які зроблять смак більш цікавим, а саме частування буде соковитим, ніжним та повітряним.
Ще одне правило полягає в тому, що переборщувати з кількістю яєць у фарші точно не можна. У цьому випадку частування вийде жорстким. На 1 кілограм фаршу буде достатньо лише 1 яйця.
За бажання цей компонент легко замінити на крохмаль. Якщо цей інгредієнт теж не хочеться додавати, то врятує панірування. Можна для цього брати борошно чи сухарі.
Останнє правило приготування смачних котлет полягає в тому, що другий бік заготовки краще обсмажувати під кришкою. У цьому випадку вся зайва волога піде, але вийде апетитна та рум’яна скоринка.
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...
Щоб постільна білизна була м'якою після прання, дотримуйтеся таких порад, передають Патріоти України. Ці прості поради допоможуть зберегти вашу постільну білизну м’якою і приємною на дотик після кожного прання.