Лише спробуйте! Як смачно замаринувати оселедця - перевірений рецепт

Після цього рецепта ви не будете купувати оселедці в маркеті. Засолений власноруч завжди смачніший. Спробуйте, не пошкодуєте, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 550 г філе оселедця
  • 100 г води
  • 2 великі цибулини
  • 50 г яблучного оцту
  • 50 г нерафінованої олії
  • 1,5-2 ч. л. солі на смак
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 лаврових листи
  • 5 шт. чорного перцю горошку
  • 1 шт. перцю духмяного

Приготування:

Рибу промийте, зробіть розріз на брюшку, вийміть нутрощі, ще раз промийте під проточною водою. Зробіть розріз уздовж хребта й зніміть шкірку. Розділіть рибу на 2 частини, відділіть кістку. Наріжте філе однаковими шматочками. Цибулю наріжте напівкільцями.

Воду змішайте з сіллю та спеціями й доведіть до кипіння. Прохолодіть маринад та змішайте з яблучним оцтом та олією. Викладіть оселедець шарами у скляну посудину. Шар риби, шар цибулі. Залийте маринадом, закрийте кришкою й поставте на 1 добу у холодильник. Після цього можна ласувати оселедцем. Смачного!

Плями з килима зникнуть за 10 хвилин -потрібен лише один засіб із ванної кімнати

п’ятниця, 8 серпень 2025, 13:05

Видалення стійких плям із килима - справа непроста. Пролиті кава, чай, вино, косметика чи їжа часто залишають на килимах сліди, які здаються неможливими для виведення. Але ентузіастка прибирання місіс Хінч запевняє: для цього не потрібні дорогі засоби....

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...