Інгредієнти:
Приготування:
Рибу промийте, зробіть розріз на брюшку, вийміть нутрощі, ще раз промийте під проточною водою. Зробіть розріз уздовж хребта й зніміть шкірку. Розділіть рибу на 2 частини, відділіть кістку. Наріжте філе однаковими шматочками. Цибулю наріжте напівкільцями.
Воду змішайте з сіллю та спеціями й доведіть до кипіння. Прохолодіть маринад та змішайте з яблучним оцтом та олією. Викладіть оселедець шарами у скляну посудину. Шар риби, шар цибулі. Залийте маринадом, закрийте кришкою й поставте на 1 добу у холодильник. Після цього можна ласувати оселедцем. Смачного!
Американська бортпровідниця Шер Кіллоу з Далласа, яка вже шість років працює в авіації, закликала пасажирів припинити носити один популярний предмет гардеробу на борту. За її словами, це не лише негігієнічно, а й потенційно небезпечно - можна підхопити...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...