
Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт.
Філе курки потрібно промити, висушити паперовим рушником, порізати на кубики. До ємності з куркою додаємо терту картоплю, цибулю, яйце, борошно, сіль, сметану. За бажанням можете додати улюблені спеції та трави.
Текстура суміші має бути однорідною. Смажать деруни на добре розгірітій сковороді на рослинній олії. Готові деруни перекладіть на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. Смачного!
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...