Міст для обличчя: що це та як працює?

Якщо у вас суха від природи шкіра, то подбайте про її зволоження. Для цього ви можете використати зволожуючий спрей для обличчя, що швидко проникає в епідерміс і насичує його. З такою задачею справляється Flawless Hydra Mist від бренду INSTYTUTUM.

Що таке міст?

Міст — це спрей для шкіри для швидкого зволоження. Зазвичай він міститься у баночках із дрібним розпилювачем. Підходить зволожувальний засіб для будь-якого типу шкіри.

Основні задачі таких засобів:

  • швидко насичує тьмяну шкіру;
  • прибирає сухість;
  • робить тон яскравішим і свіжішим.

Використовувати такий засіб можна у подорожах, для освіження наносити дозволено навіть на макіяж протягом дня.

Огляд на Flawless Hydra Mist

Спрей Flawless Hydra Mist максимально зволожує шкіру, запобігає появі зморшок, освіжає, заспокоює. Він не містить спирт, олії та ароматизатори. Розпилювати спрей потрібно на відстані 20-25 см від обличчя, заплющивши очі. Використовуйте міст двічі в день після вмивання — як тонер. Протягом дня також можна застосовувати засіб, щоб освіжати шкіру.

Мікроспрей має у формулі гіалуронову кислоту з низькою молекулярною масою. Така консистенція краще проникає у глибокі шари дерми, інтенсивно зволожує та відновлює надовго рівень вологи. Також розгладжується текстура й візуально зменшуються зморшки.

Також у формулі є алое вера, що надає протизапальні й заспокійливі властивості. Два типи полісахаридів у формулі захищають шкіру від негативного впливу довкілля, стимулюють оновлення епідермісу й відновлення захисного бар'єра.

Провітамін B5 допомагає зберегти вологу, регенерує клітини й коригує зморшки. Це надає шкірі еластичності та м’якості. А от алантоїн знімає подразнення й пришвидшує формування здорової тканини.

Отже, використовувати міст можна всім. Він бореться з такими проблемами як сухість, тьмяність, зморшки. А ще — захищає від негативного впливу забрудненого повітря. Це мастхев на літню спеку, коли шкіра страждає від зовнішнього середовища та потребує зволоження.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...