Насправді допоможе? Навіщо хитрі господині наливають на сидіння унітаза перекис водню

Багато людей стикаються з проблемою пожовклого унітаза, сумний вигляд якого псує настрій, змушуючи відчувати далеко не найкращі емоції, передають Патріоти України.

В той же час багато блогерів у Мережі запевняють, що позбутися жовтизни і загрязніння можна за допомогою простого засобу, наявного в кожній аптечці, — перекису водню.

«Перекис водню рятує людей не тільки під час обробки ран, а й в інших справах. Він чудово усуває бактерії, очищає поверхні. Цей засіб також може допомогти в усуненні жовтих плям на унітазі», — пишуть ЗМІ.

Працює цей спосіб достатньо просто: пропонується за допомогою губки обробити перекисом водню проблемну ділянку унітаза. Після цього залишити його на пів години, щоб засіб встиг подіяти, потім промити водою і протерти сухою чистою тканиною.

Крім перекису водню, у розв'язанні проблеми може допомогти засіб для чищення духовки. Потрібно лише нанести його на поверхню, а через 15 хвилин протерти губкою.

В той же час інші блогери заявляють, що насправді «чудо-спосіб» не працює, і не варто сподіватись на те, що перекис зможе усунути бруд.

Тому перед тим, як починати «генеральне відмивання унітазу» краще почати з невеличкої ділянки — так в разі чого розпач та незадоволення будуть меншими.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...