Як затишно сидіти вдома з чашкою ароматного чаю, якщо на вулиці сніг або мряка. Варто приготувати цей напій - і стає тепліше на душі, передають Патріоти України.
Ми зі Shuba знаємо, як зробити чашку ароматного чаю ще краще. Завдяки простим добавкам напій вийде краще, ніж у ресторані. Готувати такий чай просто, а результат – одне задоволення.
Класична добавка в чай — мед, його багато хто додає в чай. За бажання можна додати напій трохи лимона — він збалансує солодкий смак меду.
Завдяки своїм зігріваючим властивостями кориця як добавка в чай дуже доречна в холодну пору року. Вона маскує трав’янистий смак чаю та дарує святковий настрій.
У чай також можна додавати ягоди. Вони додадуть чаю поживності, солодощі та незвичайної текстури.Відмінними натуральними підсолоджувачами можуть стати цитрусові. У чай можна додавати як скибочки, так і вичавлений сік, а при віджимі можна використовувати ситечко. Лимон та грейпфрут додадуть напою аромату, а апельсин - тонкого приємного смаку.
Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...