Навіть найдешевший чай перетвориться на шикарний напій: Що можна додати для смаку

Як затишно сидіти вдома з чашкою ароматного чаю, якщо на вулиці сніг або мряка. Варто приготувати цей напій - і стає тепліше на душі, передають Патріоти України.

Ми зі Shuba знаємо, як зробити чашку ароматного чаю ще краще. Завдяки простим добавкам напій вийде краще, ніж у ресторані. Готувати такий чай просто, а результат – одне задоволення.

Що додати до чаю для яскравості смаку

Класична добавка в чай — мед, його багато хто додає в чай. За бажання можна додати напій трохи лимона — він збалансує солодкий смак меду.

Завдяки своїм зігріваючим властивостями кориця як добавка в чай дуже доречна в холодну пору року. Вона маскує трав’янистий смак чаю та дарує святковий настрій.

У чай також можна додавати ягоди. Вони додадуть чаю поживності, солодощі та незвичайної текстури.Відмінними натуральними підсолоджувачами можуть стати цитрусові. У чай можна додавати як скибочки, так і вичавлений сік, а при віджимі можна використовувати ситечко. Лимон та грейпфрут додадуть напою аромату, а апельсин - тонкого приємного смаку.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...