Як затишно сидіти вдома з чашкою ароматного чаю, якщо на вулиці сніг або мряка. Варто приготувати цей напій - і стає тепліше на душі, передають Патріоти України.
Ми зі Shuba знаємо, як зробити чашку ароматного чаю ще краще. Завдяки простим добавкам напій вийде краще, ніж у ресторані. Готувати такий чай просто, а результат – одне задоволення.
Класична добавка в чай — мед, його багато хто додає в чай. За бажання можна додати напій трохи лимона — він збалансує солодкий смак меду.
Завдяки своїм зігріваючим властивостями кориця як добавка в чай дуже доречна в холодну пору року. Вона маскує трав’янистий смак чаю та дарує святковий настрій.
У чай також можна додавати ягоди. Вони додадуть чаю поживності, солодощі та незвичайної текстури.Відмінними натуральними підсолоджувачами можуть стати цитрусові. У чай можна додавати як скибочки, так і вичавлений сік, а при віджимі можна використовувати ситечко. Лимон та грейпфрут додадуть напою аромату, а апельсин - тонкого приємного смаку.
Конденсат - це не просто краплі води на вікнах. Він може провокувати плісняву, неприємний запах і псувати ремонт. Ключ до боротьби з вологою — правильне провітрювання, контроль вологості та утеплення приміщень, передають Патріоти України. Що робити, що...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...