Як затишно сидіти вдома з чашкою ароматного чаю, якщо на вулиці сніг або мряка. Варто приготувати цей напій - і стає тепліше на душі, передають Патріоти України.
Ми зі Shuba знаємо, як зробити чашку ароматного чаю ще краще. Завдяки простим добавкам напій вийде краще, ніж у ресторані. Готувати такий чай просто, а результат – одне задоволення.
Класична добавка в чай — мед, його багато хто додає в чай. За бажання можна додати напій трохи лимона — він збалансує солодкий смак меду.
Завдяки своїм зігріваючим властивостями кориця як добавка в чай дуже доречна в холодну пору року. Вона маскує трав’янистий смак чаю та дарує святковий настрій.
У чай також можна додавати ягоди. Вони додадуть чаю поживності, солодощі та незвичайної текстури.Відмінними натуральними підсолоджувачами можуть стати цитрусові. У чай можна додавати як скибочки, так і вичавлений сік, а при віджимі можна використовувати ситечко. Лимон та грейпфрут додадуть напою аромату, а апельсин - тонкого приємного смаку.
Ви коли-небудь помічали, що ваша собака ніби відчуває, коли вам погано? Відомий ветеринар та журналістка Дорота Сумінська пояснює: неймовірно чутливий ніс собаки здатний вловлювати найменші зміни в запаху людини, передають Патріоти України. Собаки спра...
Пропуск сніданку може здатися безпечною економією часу, але насправді це сигнал тривоги для вашого організму. Дослідження показують, що відсутність ранкової трапези не лише провокує голод, а й підвищує рівень кортизолу - гормону стресу, а також артеріа...