Не лише смачно! Чому треба їсти яйця на сніданок: ТОП-9 причин

Курячі яйця - це той продукт, який багато хто готує для ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.

Страви виходять смачними, ситними, також вони відмінно поєднуються з різними додатковими інгредієнтами. Все ж таки такий продукт – відмінний вибір для початку дня. Насамперед медик зазначила, що яйця насичені білком, дають енергію протягом дня і дозволяють довго не відчувати голоду. Тому це чудовий варіант для тих, хто худне.

Крім цього, яйця насичені вітамінами, цинком, селеном, фосфором та іншими важливими елементами, що покращують самопочуття, добре впливають на мозок, нервову систему, серце та судини. Є у продукті жирні кислоти, які уповільнюють старіння.

Також лікарка, наголосила, що користь принесуть яйця у тому випадку, якщо їх правильно приготувати. Наприклад, найкраще їх варити чи готувати омлети. Не варто їсти сирий продукт, який може нашкодити здоров’ю та призвести до сальмонельозу.

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...