Не помиліться! Яке вино підібрати до риби та м’яса на грилі

Шашлики, гриль, барбекю - смачна історія, яку можна доповнити вином. Не будь-який різновид підійде. Напій має бути ненав’язливим та відтіняти смак продукту, який готується на вогні, передають Патріоти України.

Робимо правильний вибір

Осетрину прийнято доповнювати білим вином. Воно збалансовує жирність риби завдяки кислотності, але не перебиває ніжний смак риби.

Якщо у вас в меню на вогні сьомга, до неї рекомендується вибирати рожеве напівсухе вино. Зверніть увагу на те, в складі якого є виноград Каберне Фран та Каберне Совіньйон. Свіжий та витончений смак прекрасно поєднується з сьомгою.

Тунець на вогні дуже смачний. І доповнити його варто також рожевим, але більш насиченим вином або легким червоним.

Курку можна вважати універсальною. Її можна подавати з білим, рожевим та червоним вином. Вибирайте, що вам більше до смаку.

До свинячих реберець підійде вино з нотами прянощів. Ідеально, якщо в складі буде виноград сорту Сіра. А до шашлика — рожеве. А от до яловичого шашлику смакує лише червоне вино.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...