Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Насправді, зіпсувати його дуже легко, передають Патріоти України.

Як не допустити помилки

Приготувати однорідне та повітряне пюре можна лише з картоплі з високим складом крохмалю. Саме тому вибирайте сорти з круглими бульбами та світло-коричневого кольору. Всередині вони мають бути світлими. В процесі приготування така картопля розварюється, що і робить її потім без грудочок.

Якщо готувати пюре з картоплі з червоною шкіркою, то вона і буде потім мати консистенцію з грудочками. Зверніть увагу на важливий момент. Якщо картопля не розварилася, то після зливу води не треба її відразу перетворювати в пюре. Дайте їй спочатку підсохнути. Можна навіть кілька хвилин потримати її на вогні, щоб волога випарувалася.

І при додаванні молока варто пам’ятати, що воно має бути теплим, а не холодним. Виправлення цих помилок дасть можливість їсти смачне, ароматне та ніже пюре приємного кольору та без грудочок.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...