Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Насправді, зіпсувати його дуже легко, передають Патріоти України.
Приготувати однорідне та повітряне пюре можна лише з картоплі з високим складом крохмалю. Саме тому вибирайте сорти з круглими бульбами та світло-коричневого кольору. Всередині вони мають бути світлими. В процесі приготування така картопля розварюється, що і робить її потім без грудочок.
Якщо готувати пюре з картоплі з червоною шкіркою, то вона і буде потім мати консистенцію з грудочками. Зверніть увагу на важливий момент. Якщо картопля не розварилася, то після зливу води не треба її відразу перетворювати в пюре. Дайте їй спочатку підсохнути. Можна навіть кілька хвилин потримати її на вогні, щоб волога випарувалася.
І при додаванні молока варто пам’ятати, що воно має бути теплим, а не холодним. Виправлення цих помилок дасть можливість їсти смачне, ароматне та ніже пюре приємного кольору та без грудочок.
Коти — це не лише милі тварини, кожен з них має унікальний характер, і той, який найбільше приверне твою увагу, може багато розповісти про твою особистість. Вибери кота, який інстинктивно найбільше тобі подобається, а ми розкриємо, що це говорить про т...
Жінка, яка набрала 10 стоунів (приблизно 63 кг) через рідкісне гормональне порушення, стверджує, що змогла скинути цю вагу без допомоги препарату Оземпік лише за два роки — завдяки щоденній вправі, передають Патріоти України. 37-річна Ганна Май із Кове...