Не робіть помилок! Як смажити котлети, щоб вони не були зверху підгорілими, а всередині сирими

Смажити котлети, щоб вони не були всередині сирими, не розвалювалися, не розтікалися по сковорідці і при цьому були смачними, завдання не з легких. Якщо котлети, що розвалилися, можна з’їсти, незважаючи на неестетичний вигляд, то сире м’ясо навряд чи хтось наважиться скуштувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Яка помилка господарок призводить до того, що котлети не досмажуються?

Можливо, ви намагаєтеся просто посмажити котлети з двох боків і викладаєте їх на тарілку так робити не можна. Підсмажена скоринка не свідчить про готовність котлет.

Щоб м’ясо дійшло до готовності, потрібно налити на сковорідку окріп і під закритою кришкою протушкувати котлети на маленькому вогні.

Цей спосіб хороший для котлет із свинячого і яловичого фаршу. Курка смажиться швидко і додаткові маніпуляції з курячим м’ясом не потрібні.

Якщо котлети були обвалені у борошні, то вода перетвориться на соус.

Якщо смаження котлет вам не піддається і м’ясо все ще залишається сирим, то можна посмажити котлети з двох сторін, а потім поставити їх на доготування в духовку.

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...