Не робіть так! Названо ТОП-7 речей, які зроблять будь-який інтер'єр дешевим

Якщо ви хочете створити інтер'єр, який мав би дорогий вигляд, варто відмовитися від деяких речей.

Набори меблів однакового кольору

Нині вже не в моді набори меблів, які колись були на піку популярності. Дизайнери радять поєднувати різні предмети, які мають одну-дві спільні риси. Наприклад, стиль, колірна гама, матеріал.

Захаращені шафи та полиці

Краще тримайте в порядку і не захаращуйте полиці та шафи, особливо, якщо вони відкриті. Також регулярно протирайте від пилу та бруду ті полиці, які мають скляні дверцята. Залишені сліди від пальців мають неохайний вигляд.

Штори без складок

Якщо штори надто сильно натягуються і не утворюють складок, коли закриваються, будь-який інтер'єр автоматично має бідний вигляд. Дизайнери стверджують, що в такому разі ситуацію не врятують навіть дорогі тканини. Головними нині є пишність та об'єм.

Малюнки з логотипами чи плакати з мотивацією

Вже самі по собі такі плакати видають відсутність смаку, а коли їх намагаються вписати в інтер'єр, який не поєднується з ними за стилем, то вся кімната отримує жалюгідний вигляд.

Репродукції робіт відомих художників

Можливо полотно з "Мона Лізою" ідеально впишеться у ваш інтер'єр за стилем, але воно позбавить його індивідуальності і стане досить банальним рішенням. Такі "картини" штампують масово, а тому кожен може перетворити свій будинок на справжню філію Лувру. Хоча це й може звучати багатообіцяюче, але має дешевий вигляд.

Плівка на стільниці

З часом така плівка буде мати неохайний вигляд. Особливо дизайнери застерігають від використання так званої плівки "під мармур". Насамперед, нею ви нікого не переконаєте, що у вас використаний дорогий натуральний камінь. Навпаки, кухня матиме дешевий та бідний вигляд.

Різний стиль посуду

Звичайно, це чудово, якщо у кожного члена родини є своя улюблена чашка з кумедним героєм. Однак, коли йдеться про гостей, краще використовувати посуд в одному стилі. Це правило стосується і кухонного начиння, як от чайник, кавоварка, тостер тощо.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...