Огірки перед тим як засолити обов’язково потрібно замочити на кілька годин. Це потрібно для того, щоб вони наситилися вологою і не вбирали маринад, інакше розсіл забродить, передають Патріоти України.
Банки для консервації потрібно помити та простерилізувати.Кришки, зрозуміло, мають бути новими. Їх теж потрібно обдати окропом. Стерилізація – найважливіший етап у приготуванні закруток.
Спершу потрібно помити з содою весь посуд, який ви будете використовувати під час приготування заготовки.
Банки можуть вибухнути через наявність в них повітря, тому маринад в банки потрібно наливати під зав’язку.Щоб уникнути неприємностей, в рецепті обов’язково має бути оцет.
А ще банки з огірками потрібно перевернути, накрити ковдрою і залишити остигати, а потім нести на зберігання в погріб. Заготівлі повинні остигати повільно, тоді більше шансів, що консервація буде добре зберігатись.
Натуральний догляд за шкірою переживає справжнє відродження. Все більше жінок відмовляються від дорогих салонних процедур на користь простих домашніх засобів. І не дарма: правильно підібрані рецепти можуть творити дива - особливо коли вашій шкірі термі...
Американська бортпровідниця Шер Кіллоу з Далласа, яка вже шість років працює в авіації, закликала пасажирів припинити носити один популярний предмет гардеробу на борту. За її словами, це не лише негігієнічно, а й потенційно небезпечно - можна підхопити...