Огірки перед тим як засолити обов’язково потрібно замочити на кілька годин. Це потрібно для того, щоб вони наситилися вологою і не вбирали маринад, інакше розсіл забродить, передають Патріоти України.
Банки для консервації потрібно помити та простерилізувати.Кришки, зрозуміло, мають бути новими. Їх теж потрібно обдати окропом. Стерилізація – найважливіший етап у приготуванні закруток.
Спершу потрібно помити з содою весь посуд, який ви будете використовувати під час приготування заготовки.
Банки можуть вибухнути через наявність в них повітря, тому маринад в банки потрібно наливати під зав’язку.Щоб уникнути неприємностей, в рецепті обов’язково має бути оцет.
А ще банки з огірками потрібно перевернути, накрити ковдрою і залишити остигати, а потім нести на зберігання в погріб. Заготівлі повинні остигати повільно, тоді більше шансів, що консервація буде добре зберігатись.
Коли пральна машина під час віджиму починає голосно стукати, стрибати або сильно вібрувати, це завжди є чітким сигналом несправності, а не нормою. Найчастіше причини такої агресивної роботи досить типові, і багато з них можна вирішити самостійно, не ви...
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...