От у чому секрет! Як правильно солити огірки, щоб банки ніколи не вибухали

Огірки перед тим як засолити обов’язково потрібно замочити на кілька годин. Це потрібно для того, щоб вони наситилися вологою і не вбирали маринад, інакше розсіл забродить, передають Патріоти України.

Подробиці

Банки для консервації потрібно помити та простерилізувати.Кришки, зрозуміло, мають бути новими. Їх теж потрібно обдати окропом. Стерилізація – найважливіший етап у приготуванні закруток.

Спершу потрібно помити з содою весь посуд, який ви будете використовувати під час приготування заготовки.

Банки можуть вибухнути через наявність в них повітря, тому маринад в банки потрібно наливати під зав’язку.Щоб уникнути неприємностей, в рецепті обов’язково має бути оцет.

А ще банки з огірками потрібно перевернути, накрити ковдрою і залишити остигати, а потім нести на зберігання в погріб. Заготівлі повинні остигати повільно, тоді більше шансів, що консервація буде добре зберігатись.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...