Огірки перед тим як засолити обов’язково потрібно замочити на кілька годин. Це потрібно для того, щоб вони наситилися вологою і не вбирали маринад, інакше розсіл забродить, передають Патріоти України.
Банки для консервації потрібно помити та простерилізувати.Кришки, зрозуміло, мають бути новими. Їх теж потрібно обдати окропом. Стерилізація – найважливіший етап у приготуванні закруток.
Спершу потрібно помити з содою весь посуд, який ви будете використовувати під час приготування заготовки.
Банки можуть вибухнути через наявність в них повітря, тому маринад в банки потрібно наливати під зав’язку.Щоб уникнути неприємностей, в рецепті обов’язково має бути оцет.
А ще банки з огірками потрібно перевернути, накрити ковдрою і залишити остигати, а потім нести на зберігання в погріб. Заготівлі повинні остигати повільно, тоді більше шансів, що консервація буде добре зберігатись.
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...
Існує два типи помідорів: детермінантні помідори, які дають плоди лише раз на рік - вони більш м'ясисті та великі, - та індетермінантні помідори, які можуть давати плоди багато разів, передають Патріоти України. Джеймс Пріджоні з The Gardening Channel ...