Огірки перед тим як засолити обов’язково потрібно замочити на кілька годин. Це потрібно для того, щоб вони наситилися вологою і не вбирали маринад, інакше розсіл забродить, передають Патріоти України.
Банки для консервації потрібно помити та простерилізувати.Кришки, зрозуміло, мають бути новими. Їх теж потрібно обдати окропом. Стерилізація – найважливіший етап у приготуванні закруток.
Спершу потрібно помити з содою весь посуд, який ви будете використовувати під час приготування заготовки.
Банки можуть вибухнути через наявність в них повітря, тому маринад в банки потрібно наливати під зав’язку.Щоб уникнути неприємностей, в рецепті обов’язково має бути оцет.
А ще банки з огірками потрібно перевернути, накрити ковдрою і залишити остигати, а потім нести на зберігання в погріб. Заготівлі повинні остигати повільно, тоді більше шансів, що консервація буде добре зберігатись.
Новий тест покаже, чи ви адаптивні, чи незмінні! Дізнайтеся зараз! Відкрийте для себе глибокі уявлення та краще зрозумійте свою особистість. Ви коли-небудь замислювалися, чи ваша особистість більш адаптивна чи незмінна? Цей простий тест розроблений, що...
Коти — це не лише милі тварини, кожен з них має унікальний характер, і той, який найбільше приверне твою увагу, може багато розповісти про твою особистість. Вибери кота, який інстинктивно найбільше тобі подобається, а ми розкриємо, що це говорить про т...