
Для тіста знадобиться:
- Вершкове масло – 100 г;
- Борошно пшеничне – 250 г;
- Вода – 250 мл;
- Яйце – 4 шт.;
- Щіпка солі.
Для крему знадобиться:
- Молоко – 250 мл;
- Яйце – 1 шт.;
- Цукор – 100 г;
- Борошно пшеничне – 2-3 ст. л.;
- Вершкове масло – 100 г;
- Ванільний цукор.
Спосіб приготування тіста:
- Беремо каструлю додаємо воду, вершкове масло та сіль, чекаємо закипання та поки не розчиниться масло;
- Додайте борошно та розмішайте до однорідної маси;
- Остудивши тісто до 70 градусів, поступово починайте додавати по яйцю, ретельно перемішуючи або робіть це міксером, тісто має тримати форму;
- Якщо тісто вийшло рідким то додайте борошна, а якщо густим – яйце;
- Перекладіть тісто в кондитерський шприц з насадкою та обережно на пергамент витісніть тістечко. Якщо пергаменту немає, змастіть форму маслом та присипте трохи борошном;
- Випікати при 180-200 градусах в духовці 30-35 хвилин, не відкриваючи.

Спосіб приготування молочного заварного крему:
- Вилийте в каструлю молоко, підігрійте;
- В іншому посуді змішайте яйце та цукор, додавши борошно, ретельно перемішайте;
- В розігріте молоко постійно перемішуючи поступово починайте вводити суміш. Варіть крем поки не загусне, після зніміть з вогню залиште остигати;
- Збийте міксером вершкове масло додавши ванільний цукор. Коли суміш стане холодною, по одній ложці починайте вводити в масло, змішайте і крем готовий.
Після того як тістечка охолонуть, кондитерським шприцом начиніть їх кремом.
Цей рецепт вам неодмінно сподобається. Приємного чаювання!
Ви щойно щільно повечеряли, але все одно тягне до чогось солодкого? Багато людей відчувають таке бажання, і це не дивно. Але чому навіть при повному шлунку організм продовжує вимагати солодощів, передають Патріоти України. Одне з основних пояснень — фе...
Скільки годин потрібно чекати між сніданком і обідом? Чи варто перекушувати дрібними порціями або краще дати шлунку перепочити? Відповідь на це питання давно шукають не тільки дієтологи, а й науковці. І ось що вони радять, передають Патріоти України. Д...