Samsung Galaxy S24 - флагманський смартфон із яскравими оновленнями

У рамках нової серії телефонів Samsung Galaxy S24 виробник випускає як стандартну модель, так і два варіанти з удосконаленнями – Plus та Ultra. Вони мають схожий дизайн і зовнішнє виконання, але відрізняються габаритами, деякими функціями та параметрами продуктивності. Зараз йтиметься про базову модифікацію без приставок.

Внаслідок наших тестів ми визначили, що базовий варіант є відмінним універсальним рішенням на кожен день для більшості користувачів. Детально вивчити s24 samsung вдасться наприкінці січня, коли телефон буде доступний для продажу. Поки що доводиться оцінювати його технічні параметри та розуміти, наскільки новинка буде багатофункціональною та продуктивною.

Зовнішнє виконання

Особливі зміни складно помітити у порівнянні із попереднім поколінням, але вони таки є. Телефон став легшим і тепер вага становить 160 грам, а також зменшилася його товщина до 7,1 мм. Пристрій залишився прямокутним, зате кути злегка закруглені, що виглядає досить цікаво і привабливо. По периметру встановлені алюмінієві рамки із технологіями Scratch Resistance та Tougher Drop.

Екран на лицьовій частині займає 87% корпусу, що досить непогано. У нижній частині передбачено матову частину корпусу, що створює зручність при утриманні пристрою в руці. Стандарт захисту виконано лише на рівні IP68. Виробник пропонує виконання смартфона у наступних фірмових відтінках: Lavender, Cream, Phantom Black, Graphite, Lime, Green.

Продуктивність

У смартфоні встановлений процесор Exynos 2400 на базі AI, що має 8 ядер. Тактова частота в піку становить 3,36 ГГц. Серед основних особливостей та функцій продуктивність можна уточнити кілька моментів:

  • завдяки високій обчислювальній потужності вдається виконувати багато завдань у фоновому режимі і не перезапускати їх, якщо потрібно знову звернутися до них;
  • оптимізація забезпечується штучним інтелектом, прискорюючи проведення обчислювальних процесів;
  • доступно 8 Гб оперативної пам'яті, а внутрішня пам'ять лише на рівні 256 чи 512 Гб;
  • удосконалено систему охолодження, виключаючи перегрів пристрою.

Цього достатньо для активації великої кількості програм та «важких» ігор.

Додаткові можливості

Телефон доповнюється великим набором вбудованих датчиків, включаючи акселерометр, гіроскоп, компас, барометр та датчик наближення. Бездротові технології Bluetooth 5 та Wi-Fi 6 також є. Навігацію забезпечують модулі GPS, Galileo, BDS. Обов'язково є модуль NFC щодо безконтактної оплати.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...