Один із найпростіших виробів із тіста - смачні та ситні пельмені. Смак страви залежить повністю від тіста. Для того, щоб воно не було забитим, кулінари радять обов'язково просіяти борошно і додати в тісто олію та яйця передають Патріоти України.
Кулінарка Катерина поділилася в Instagram рецептом смачних домашніх пельменів та найвдалішого для них тіста.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно із сіллю. Додайте яйця, воду та олію, добре перемішайте і замісіть туге, еластичне тісто.
2. Замотайте в плівку та залиште щонайменше на 30 хвилин.
3. Потім порційний шматочок тіста розкатайте, вичавіть кружечки. Викладіть усередину фарш із цибулею і надайте їм форму.
4. Варіть у киплячій воді, поки не спливуть!
Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...