
Один із найпростіших виробів із тіста - смачні та ситні пельмені. Смак страви залежить повністю від тіста. Для того, щоб воно не було забитим, кулінари радять обов'язково просіяти борошно і додати в тісто олію та яйця передають Патріоти України.
Кулінарка Катерина поділилася в Instagram рецептом смачних домашніх пельменів та найвдалішого для них тіста.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно із сіллю. Додайте яйця, воду та олію, добре перемішайте і замісіть туге, еластичне тісто.
2. Замотайте в плівку та залиште щонайменше на 30 хвилин.
3. Потім порційний шматочок тіста розкатайте, вичавіть кружечки. Викладіть усередину фарш із цибулею і надайте їм форму.
4. Варіть у киплячій воді, поки не спливуть!
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...