Один із найпростіших виробів із тіста - смачні та ситні пельмені. Смак страви залежить повністю від тіста. Для того, щоб воно не було забитим, кулінари радять обов'язково просіяти борошно і додати в тісто олію та яйця передають Патріоти України.
Кулінарка Катерина поділилася в Instagram рецептом смачних домашніх пельменів та найвдалішого для них тіста.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно із сіллю. Додайте яйця, воду та олію, добре перемішайте і замісіть туге, еластичне тісто.
2. Замотайте в плівку та залиште щонайменше на 30 хвилин.
3. Потім порційний шматочок тіста розкатайте, вичавіть кружечки. Викладіть усередину фарш із цибулею і надайте їм форму.
4. Варіть у киплячій воді, поки не спливуть!
Плануючи відпустку, більшість людей довго думають, скільки шортів, суконь чи футболок взяти із собою. Але є одна річ, яку майже всі кладуть у валізу з надлишком - нижня білизна, передають Патріоти України. Цей феномен настільки поширений, що навіть у с...
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...