Секрет господинь! Як ліпити тефтелі, щоб вони не розвалилися в супі

Молоді господині часто стикаються з такою проблемою, коли в сирому стані тефтелі начебто тримають форму, а в супі розвалюються. Якщо таке відбувається, значить, ви не додали у фарш продукт, який забезпечує в’язкість та клейкість, передають Патріоти України.

Подробиці

Такими продуктами є картопля та яйце.

Картоплю потрібно попередньо перекрутити в м’ясорубці або подрібнити в блендері і додати до фаршу. Крохмаль, що міститься в картоплі, «склеїть» фарш.

Варена картопля для тефтелей не підходить! Крохмалю в ній уже не так багато.

Фарш рекомендується попередньо відбити, щоб він став щільнішим.

Яйця достатньо одного на пів кілограма чи кілограм фаршу. Більше класти не треба.

Ще однією помилкою, через яку тефтелі розвалюються в супі, може бути відсутність у фарші цибулі. Без цибулі фарш виходить сухим.

Щоб тефтелі тримали форму, не потрібно кидати їх у воду раніше ніж за 10 хвилин до готовності супу.

Якщо перелічені вище поради не допомогли, тоді просто обсмажте тефтелі на сковороді, а потім додайте їх до страви.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...