Секрет господинь! Скільки цибулі має бути в м’ясному фарші, щоб вийшли соковиті котлети


Ідеальна кількість цибулі у фарші – 200 грамів на 1 кілограм. Саме при такій кількості цибулі котлети виходять пишними, соковитими та ніжними, як у бабусі, передають Патріоти України.

Подробиці

Важливо дотримуватися пропорції й інших інгредієнтів. Ідеальний склад фаршу – пів кілограма свинини та яловичини або пів кілограма свинини та курки. На 1 кг м’яса вистачить двох яєць.

Батону потрібно 250 грамів. Попередньо його потрібно розмочити у молоці. У класичному рецепті зі спецій є тільки перець і сіль. Якщо ви любите ароматні страви, то додайте улюблені спеції до смаку.

Які ще існують секрети приготування бабусиних котлет?Фарш не можна зразу класти на сковорідку, йому потрібно дати час настоятися в холодильнику. Потім фарш потрібно залишити ще на півгодини при кімнатній температурі, щоб він наситився киснем.

У блендері подрібніть сухарі та обваляйте в них котлети. За смаком вони відрізнятимуться від тих, що смажать на магазинних панірувальних сухарях.

Смажте 30 секунд котлети з одного боку, потім з іншого. Коли скоринка схопиться, потрібно налити в сковорідку окріп і тушкувати котлети на повільному вогні під кришкою до 15 хвилин.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...