Секрет господинь! Скільки цибулі має бути в м’ясному фарші, щоб вийшли соковиті котлети


Ідеальна кількість цибулі у фарші – 200 грамів на 1 кілограм. Саме при такій кількості цибулі котлети виходять пишними, соковитими та ніжними, як у бабусі, передають Патріоти України.

Подробиці

Важливо дотримуватися пропорції й інших інгредієнтів. Ідеальний склад фаршу – пів кілограма свинини та яловичини або пів кілограма свинини та курки. На 1 кг м’яса вистачить двох яєць.

Батону потрібно 250 грамів. Попередньо його потрібно розмочити у молоці. У класичному рецепті зі спецій є тільки перець і сіль. Якщо ви любите ароматні страви, то додайте улюблені спеції до смаку.

Які ще існують секрети приготування бабусиних котлет?Фарш не можна зразу класти на сковорідку, йому потрібно дати час настоятися в холодильнику. Потім фарш потрібно залишити ще на півгодини при кімнатній температурі, щоб він наситився киснем.

У блендері подрібніть сухарі та обваляйте в них котлети. За смаком вони відрізнятимуться від тих, що смажать на магазинних панірувальних сухарях.

Смажте 30 секунд котлети з одного боку, потім з іншого. Коли скоринка схопиться, потрібно налити в сковорідку окріп і тушкувати котлети на повільному вогні під кришкою до 15 хвилин.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...