Картопля прилипає до сковороди у випадках, коли допускаються деякі помилки під час приготування, передають Патріоти України.
Однак досвідчені господині знають, як готувати так, щоб вона не прилипала, а страва виходила смачною та ароматною. Для цього слід пам’ятати лише кілька простих правил.
Багато хто після нарізки кладе шматочки овочів у миску з холодною водою. Але під час приготування не варто використовувати мокру картоплю. Зайву вологу варто вимочити паперовим рушником. Також важливо знати, що при смаженні необхідно класти картоплю у вже розігріту сковороду.
Однак шматочки можуть злипатися і в інших випадках. Наприклад, дуже низька температура смаження, а також закрита кришка сковороди.
Картопля також пристане до дна сковороди, якщо ви перед цим смажили на сковороді м’ясо. Справа в тому, що залишки білка могли залишитися. Тому багато досвідчених господинь рекомендують брати для м’яса окрему сковороду.
Коли ви прибираєте, у повітря здіймається хмара з мікроскопічних кліщів, цвілі й пилюки, яка осідає вам на шкіру і проникає в дихальні шляхи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Замість того щоб щодня ганятися за пилом, краще запобігти його...
Хронічна втома, дратівливість і труднощі з концентрацією часто є наслідком нестачі сну, яка стала звичним явищем у сучасному житті. Багато людей не підозрюють, що якість відпочинку напряму залежить не лише від режиму дня, а й від того, що ми їмо, перед...