
Картопля прилипає до сковороди у випадках, коли допускаються деякі помилки під час приготування, передають Патріоти України.
Однак досвідчені господині знають, як готувати так, щоб вона не прилипала, а страва виходила смачною та ароматною. Для цього слід пам’ятати лише кілька простих правил.
Багато хто після нарізки кладе шматочки овочів у миску з холодною водою. Але під час приготування не варто використовувати мокру картоплю. Зайву вологу варто вимочити паперовим рушником. Також важливо знати, що при смаженні необхідно класти картоплю у вже розігріту сковороду.
Однак шматочки можуть злипатися і в інших випадках. Наприклад, дуже низька температура смаження, а також закрита кришка сковороди.
Картопля також пристане до дна сковороди, якщо ви перед цим смажили на сковороді м’ясо. Справа в тому, що залишки білка могли залишитися. Тому багато досвідчених господинь рекомендують брати для м’яса окрему сковороду.
Святковий період часто дарує нам радість, але одночасно може виснажувати емоційно та фізично. Після інтенсивних тижнів підготовки та численних зустрічей багато людей помічають підвищений рівень стресу та втому, передають Патріоти України. Організм у та...
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...