Картопля прилипає до сковороди у випадках, коли допускаються деякі помилки під час приготування, передають Патріоти України.
Однак досвідчені господині знають, як готувати так, щоб вона не прилипала, а страва виходила смачною та ароматною. Для цього слід пам’ятати лише кілька простих правил.
Багато хто після нарізки кладе шматочки овочів у миску з холодною водою. Але під час приготування не варто використовувати мокру картоплю. Зайву вологу варто вимочити паперовим рушником. Також важливо знати, що при смаженні необхідно класти картоплю у вже розігріту сковороду.
Однак шматочки можуть злипатися і в інших випадках. Наприклад, дуже низька температура смаження, а також закрита кришка сковороди.
Картопля також пристане до дна сковороди, якщо ви перед цим смажили на сковороді м’ясо. Справа в тому, що залишки білка могли залишитися. Тому багато досвідчених господинь рекомендують брати для м’яса окрему сковороду.
Навіть якщо ви ретельно дотримуєтесь інструкцій, іноді одяг усе одно сідає після прання. Але викидати улюблену річ не обов’язково - вчені знайшли спосіб її врятувати, передають Патріоти України. Докторка Ніса Салім із Технологічного університету Суінбе...
Багато хто чув пораду: як тільки телефон зарядиться до 100%, відразу ж відключати його від зарядки, щоб зберегти акумулятор. Однак технічні експерти кажуть, що це не має великого сенсу і ніяк не впливає на загальний стан батареї, передають Патріоти Укр...