
Часто ми не можемо впоратися з цілим кавуном і за раз з’їдаємо одну частинку. Решту в таких випадках кладемо в холодильник, щоб доїсти його пізніше. Але розрізаний кавун не буде зберігатися так же довго, як цілий. На ProstoWay розповіли, який термін зберігання вважається оптимальним, передають Патріоти України.
У більшості випадків залишки кавуна не встигають занудьгувати і зіпсуватися в холодильнику. Але якщо раптом таке сталося — пам’ятай, що є рекомендовані терміни для зберігання розрізаного кавуна, і їх не варто перевищувати.
Кавун, що зберігається в прохолодному місці, придатний для вживання впродовж трьох діб. Плід для зберігання повинен бути правильної форми, мати тверду шкірку та рівномірну щільність.
Також не варто забувати про гарний спосіб перевірити свіжість та зрілість кавуна. Для розрізаного кавуна він теж працює — потрібно постукати по зеленій шкірці кавуна. Якщо звук дзвінкий, це означає, що з м’якоттю кавуна все гаразд.
Маніпулятори вміло приховують свої справжні наміри. Спершу вони здаються дружніми, приємними та турботливими, але насправді кожен їхній крок спрямований на контроль і експлуатацію. Експерти радять звертати увагу на три риси, які на перший погляд вигляд...
Щоб вирощена цибуля пролежала до весни, потрібно правильно зберігати урожай. По-перше, цибулини мають бути повністю сухими, щільними, без пошкоджень та слідів гнилі, передають Патріоти України. Зберігати також потрібно у сухому приміщенні. Й забезпечит...