Часто ми не можемо впоратися з цілим кавуном і за раз з’їдаємо одну частинку. Решту в таких випадках кладемо в холодильник, щоб доїсти його пізніше. Але розрізаний кавун не буде зберігатися так же довго, як цілий. На ProstoWay розповіли, який термін зберігання вважається оптимальним, передають Патріоти України.
У більшості випадків залишки кавуна не встигають занудьгувати і зіпсуватися в холодильнику. Але якщо раптом таке сталося — пам’ятай, що є рекомендовані терміни для зберігання розрізаного кавуна, і їх не варто перевищувати.
Кавун, що зберігається в прохолодному місці, придатний для вживання впродовж трьох діб. Плід для зберігання повинен бути правильної форми, мати тверду шкірку та рівномірну щільність.
Також не варто забувати про гарний спосіб перевірити свіжість та зрілість кавуна. Для розрізаного кавуна він теж працює — потрібно постукати по зеленій шкірці кавуна. Якщо звук дзвінкий, це означає, що з м’якоттю кавуна все гаразд.
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...