З такою стравою точно всі будуть задоволені та ситі. Пельмені - чудовий варіант поживної вечері. А будете ви їх самі ліпити чи будете брати магазинні - це вже на ваш вибір, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Пельмені потрібно відварити до готовності в киплячій воді з додаванням духмяного перцю та лаврового листя.
В глибокій сковороді розтопіть масло та обсмажте пельмені, щоб вони були зі скоринкою. Натріть сир на тертці.
Форму для випікання змастіть маслом. Викладіть підсмажені пельмені. Залийте сметаною, а зверху щедро посипте тертим сиром. Запікати страву потрібно при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Смачного!
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...
Існує два типи помідорів: детермінантні помідори, які дають плоди лише раз на рік - вони більш м'ясисті та великі, - та індетермінантні помідори, які можуть давати плоди багато разів, передають Патріоти України. Джеймс Пріджоні з The Gardening Channel ...