З такою стравою точно всі будуть задоволені та ситі. Пельмені - чудовий варіант поживної вечері. А будете ви їх самі ліпити чи будете брати магазинні - це вже на ваш вибір, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Пельмені потрібно відварити до готовності в киплячій воді з додаванням духмяного перцю та лаврового листя.
В глибокій сковороді розтопіть масло та обсмажте пельмені, щоб вони були зі скоринкою. Натріть сир на тертці.
Форму для випікання змастіть маслом. Викладіть підсмажені пельмені. Залийте сметаною, а зверху щедро посипте тертим сиром. Запікати страву потрібно при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...