
З такою стравою точно всі будуть задоволені та ситі. Пельмені - чудовий варіант поживної вечері. А будете ви їх самі ліпити чи будете брати магазинні - це вже на ваш вибір, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Пельмені потрібно відварити до готовності в киплячій воді з додаванням духмяного перцю та лаврового листя.
В глибокій сковороді розтопіть масло та обсмажте пельмені, щоб вони були зі скоринкою. Натріть сир на тертці.
Форму для випікання змастіть маслом. Викладіть підсмажені пельмені. Залийте сметаною, а зверху щедро посипте тертим сиром. Запікати страву потрібно при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Смачного!
Тромбоз може розвинутися майже непомітно, але наслідки цього стану часто бувають смертельно небезпечними. Кардіологи застерігають: деякі звичні ранкові ритуали можуть суттєво підвищувати ризик утворення тромбів, особливо у людей з факторами ризику, пер...
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...