Неприємний аромат може з'явитися в холодильній камері з різних причин. Через погані продукти, неправильне їх сусідство або внаслідок поломки агрегату. Так чи інакше, боротися з таким омбре потрібно швидко - УНІАН з'ясував, що можна поставити в холодильник, щоб не було запаху, передають Патріоти України.
Продукти починають неприємно пахнути не просто так. Як правило, це відбувається через утворення на них хвороботворних бактерій, цвілі або грибка. Розвиваючись і розмножуючись, ці організми руйнують клітини їжі, тому вона починає смердіти. Наш організм сприймає це, як небезпеку для себе, якою неприємний запах, власне, і є.
Перед тим як брати на озброєння цю пораду, врахуйте і те, як швидко сода вбирає запахи. Залежно від ступеня забруднення повітря, вам може знадобитися від трьох до 24 годин, щоб сода почала діяти. Також знайте, що вона допоможе, тільки якщо сморід з'явився незначний - при "важкій артилерії", на зразок тухлої риби, порошок безсилий.
Досвідчені господині кажуть, що добре вбирає запах в холодильнику звичайна харчова сода. Застосувати її нескладно:
Через 2-3 години, ви відчуєте, що з холодильника більше не смердить, так як сода вбирає в себе будь-які неприємні аромати. Важливо розуміти, що якщо ви будете використовувати такий метод постійно, то "порошок" потрібно міняти раз в 2-3 місяці, інакше диво-засіб сам стане хімічною бомбою.
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...