
Неприємний аромат може з'явитися в холодильній камері з різних причин. Через погані продукти, неправильне їх сусідство або внаслідок поломки агрегату. Так чи інакше, боротися з таким омбре потрібно швидко - УНІАН з'ясував, що можна поставити в холодильник, щоб не було запаху, передають Патріоти України.
Продукти починають неприємно пахнути не просто так. Як правило, це відбувається через утворення на них хвороботворних бактерій, цвілі або грибка. Розвиваючись і розмножуючись, ці організми руйнують клітини їжі, тому вона починає смердіти. Наш організм сприймає це, як небезпеку для себе, якою неприємний запах, власне, і є.
Перед тим як брати на озброєння цю пораду, врахуйте і те, як швидко сода вбирає запахи. Залежно від ступеня забруднення повітря, вам може знадобитися від трьох до 24 годин, щоб сода почала діяти. Також знайте, що вона допоможе, тільки якщо сморід з'явився незначний - при "важкій артилерії", на зразок тухлої риби, порошок безсилий.
Досвідчені господині кажуть, що добре вбирає запах в холодильнику звичайна харчова сода. Застосувати її нескладно:
Через 2-3 години, ви відчуєте, що з холодильника більше не смердить, так як сода вбирає в себе будь-які неприємні аромати. Важливо розуміти, що якщо ви будете використовувати такий метод постійно, то "порошок" потрібно міняти раз в 2-3 місяці, інакше диво-засіб сам стане хімічною бомбою.
Маніпулятори вміло приховують свої справжні наміри. Спершу вони здаються дружніми, приємними та турботливими, але насправді кожен їхній крок спрямований на контроль і експлуатацію. Експерти радять звертати увагу на три риси, які на перший погляд вигляд...
Щоб вирощена цибуля пролежала до весни, потрібно правильно зберігати урожай. По-перше, цибулини мають бути повністю сухими, щільними, без пошкоджень та слідів гнилі, передають Патріоти України. Зберігати також потрібно у сухому приміщенні. Й забезпечит...