
Багато людей переконані, що мед, який зацукрився, вже ніяк не врятувати. Маса стає дуже густою і незрозуміло, чи буде безпечно нагрівати продукт. Але потрібно лише все правильно зробити – і консистенція вийде ідеальною.
Про те, як зробити рідким зацукрований мед, розповіла фудблогерка Яна з ніком yanni.cooking в Instagram. Метод дуже простий і дієвий.
Як зробити зацукрований мед рідким
1. Поставте каструлю з водою на вогонь.
2. Помістіть в неї ємність з нектаром.
3. Не нагрівайте бджолиний мед в пластиці. Мед стане рідким, але в пластиковій тарі при нагріванні він адсорбує з ємності всі шкідливі речовини. Ідеальним варіантом вважається керамічний або скляний посуд.
4. Обов'язково стежте за температурою.
5. Вода в ємності ні в якому разі не повинна кипіти.
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...