Багато людей переконані, що мед, який зацукрився, вже ніяк не врятувати. Маса стає дуже густою і незрозуміло, чи буде безпечно нагрівати продукт. Але потрібно лише все правильно зробити – і консистенція вийде ідеальною.
Про те, як зробити рідким зацукрований мед, розповіла фудблогерка Яна з ніком yanni.cooking в Instagram. Метод дуже простий і дієвий.
Як зробити зацукрований мед рідким
1. Поставте каструлю з водою на вогонь.
2. Помістіть в неї ємність з нектаром.
3. Не нагрівайте бджолиний мед в пластиці. Мед стане рідким, але в пластиковій тарі при нагріванні він адсорбує з ємності всі шкідливі речовини. Ідеальним варіантом вважається керамічний або скляний посуд.
4. Обов'язково стежте за температурою.
5. Вода в ємності ні в якому разі не повинна кипіти.
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...
У вересні поточного року корпорація Xiaomi оголосила про завершення програмної підтримки для шести своїх широко поширених моделей смартфонів, передають Патріоти України з посиланням на GizmoChina. Це рішення, яке є звичайною практикою в індустрії, сигн...