Це справді працює! Як перетворити зацукрований мед на рідкий

Багато людей переконані, що мед, який зацукрився, вже ніяк не врятувати. Маса стає дуже густою і незрозуміло, чи буде безпечно нагрівати продукт. Але потрібно лише все правильно зробити – і консистенція вийде ідеальною.

Про те, як зробити рідким зацукрований мед, розповіла фудблогерка Яна з ніком yanni.cooking в Instagram. Метод дуже простий і дієвий.

Як зробити зацукрований мед рідким

1. Поставте каструлю з водою на вогонь.

2. Помістіть в неї ємність з нектаром.

3. Не нагрівайте бджолиний мед в пластиці. Мед стане рідким, але в пластиковій тарі при нагріванні він адсорбує з ємності всі шкідливі речовини. Ідеальним варіантом вважається керамічний або скляний посуд.

4. Обов'язково стежте за температурою.

5. Вода в ємності ні в якому разі не повинна кипіти.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...