Багато людей переконані, що мед, який зацукрився, вже ніяк не врятувати. Маса стає дуже густою і незрозуміло, чи буде безпечно нагрівати продукт. Але потрібно лише все правильно зробити – і консистенція вийде ідеальною.
Про те, як зробити рідким зацукрований мед, розповіла фудблогерка Яна з ніком yanni.cooking в Instagram. Метод дуже простий і дієвий.
Як зробити зацукрований мед рідким
1. Поставте каструлю з водою на вогонь.
2. Помістіть в неї ємність з нектаром.
3. Не нагрівайте бджолиний мед в пластиці. Мед стане рідким, але в пластиковій тарі при нагріванні він адсорбує з ємності всі шкідливі речовини. Ідеальним варіантом вважається керамічний або скляний посуд.
4. Обов'язково стежте за температурою.
5. Вода в ємності ні в якому разі не повинна кипіти.
Виявляється, щоб виглядати молодше, зовсім не обов’язково купувати дорогі креми. Все залежить від правильного вибору кольорів у одязі та макіяжі. Добре підібрана палітра може приховати зморшки, надати шкірі сяйва і свіжості, а невдалі кольори - навпаки...
Звичайна втома та задишка можуть виявитися зовсім не стресом або менопаузою, як часто припускають лікарі. Саме через таку помилкову діагностику 62-річна британка Жаклін Льюїс ледь не померла - у неї виявили хворобу клапанів серця вже на пізній стадії,...