Домашня шинка - це смачна м`ясна закуска, яку можна варити, запікати та коптити. Її радять обов`язково готувати з часником та спеціями для того, щоб м`ясо було ароматним та соковитим. передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М`ясо ретельно посолити та поперчити з усіх боків.
2. Зробити у м`ясі надрізи та покласти в кожен з них часник. Зав’язати мотузкою так, щоб м`ясо мало щільну текстуру. Посипати приправами.
3. У каструлю набрати воду та підсолити її. Викласти м`ясо та лаврове листя. Варити мнімум 2 години.
4. Відварене м`ясо змастити гірчицею та посипати приправами. Викласти на деко.
5. Запікати в духовці за температури 200 градусів 20 хвилин.
Саме в червні ягідні чагарники починають формувати врожай. А тому в цей час дуже важливо, щоб рослина отримувала достатню кількість поживних речовин. Запорукою отримання великих і солодких ягід є внесення в червні добрив під кущі смородини. Тому що на ...
Тривалий неприємний запах у холодильнику може зіпсувати навіть найсвіжіші продукти. Причини його появи не завжди очевидні, адже джерелом може бути не тільки зіпсована їжа. Часто все починається з неправильного догляду за технікою. Проте проблему можна ...