Це така смакота! Як приготувати домашнє морозиво з 4 інгредієнтів за 20 хвилин

Такий рецепт для літа потрібен всім, хто любить морозиво. Смачно, натурально та швидко - все, що треба знати про найулюбленіший десерт, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 ст.л.;
  • фруктовий йогурт — 1 скл.;
  • шоколад — 100 г.

Як приготувати

Яєчні білки відокремте від жовтків. Останні треба розтерти з цукром. Потім треба ввести йогурт. білки збийте в піну та також введіть в масу.

Шоколад молочний або чорний натріть на тертці та введіть в яєчну масу. Поставте в морозилку на 2 години. Періодично помішуйте морозиво, щоб воно рівномірно застигало без великих кристалів. Смачного!

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...