Це така смакота! Як приготувати картоплю в духовці, щоб на смак була начебто з багаття

Іноді так і хочеться приготувати страву польової кухні, а в ліс чи до річки вибиратися немає можливості, або бажання, передають Патріоти України.

Зараз не обов’язково залишати стіни будинку, щоб скуштувати картоплю в мундирі, яку всі так любили готувати у походах. Приготувати таку цілком реально й у домашній духовці.

Подробиці

Можна так приготувати картоплю в мундирі в духовці, що вона нічим не відрізнятиметься від тієї, що ви готували на багатті.

Спробуйте приготувати картоплю за цим рецептом. Повірте, на смак вона буде начебто ви її щойно дістали з попелу в багатті.

Приготуйте суміш солі та пшеничного борошна у співвідношенні 1:3. Цю суміш насипте в пакет із картоплею і перемішайте. Краще вибирати однакові за розміром плоди.

Запікайте протягом години при 180 °C. Коли ви дістанете картоплю з духовки, вона буде вкрита сірим «попелом», і не лише своїм виглядом, а й смаком нагадуватиме картоплю з багаття. Запікати потрібно у фользі.

Жодні спеції не варто додавати, адже справжню картоплю в мундирі їдять гарячою без будь-яких спецій і соусів. До столу можна подати кріп та вершкове масло.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...