Іноді так і хочеться приготувати страву польової кухні, а в ліс чи до річки вибиратися немає можливості, або бажання, передають Патріоти України.
Зараз не обов’язково залишати стіни будинку, щоб скуштувати картоплю в мундирі, яку всі так любили готувати у походах. Приготувати таку цілком реально й у домашній духовці.
Можна так приготувати картоплю в мундирі в духовці, що вона нічим не відрізнятиметься від тієї, що ви готували на багатті.
Спробуйте приготувати картоплю за цим рецептом. Повірте, на смак вона буде начебто ви її щойно дістали з попелу в багатті.
Приготуйте суміш солі та пшеничного борошна у співвідношенні 1:3. Цю суміш насипте в пакет із картоплею і перемішайте. Краще вибирати однакові за розміром плоди.
Запікайте протягом години при 180 °C. Коли ви дістанете картоплю з духовки, вона буде вкрита сірим «попелом», і не лише своїм виглядом, а й смаком нагадуватиме картоплю з багаття. Запікати потрібно у фользі.
Жодні спеції не варто додавати, адже справжню картоплю в мундирі їдять гарячою без будь-яких спецій і соусів. До столу можна подати кріп та вершкове масло.
Коти — це не лише милі тварини, кожен з них має унікальний характер, і той, який найбільше приверне твою увагу, може багато розповісти про твою особистість. Вибери кота, який інстинктивно найбільше тобі подобається, а ми розкриємо, що це говорить про т...
Жінка, яка набрала 10 стоунів (приблизно 63 кг) через рідкісне гормональне порушення, стверджує, що змогла скинути цю вагу без допомоги препарату Оземпік лише за два роки — завдяки щоденній вправі, передають Патріоти України. 37-річна Ганна Май із Кове...