Це така смакота! Як приготувати картоплю в духовці, щоб на смак була начебто з багаття

Іноді так і хочеться приготувати страву польової кухні, а в ліс чи до річки вибиратися немає можливості, або бажання, передають Патріоти України.

Зараз не обов’язково залишати стіни будинку, щоб скуштувати картоплю в мундирі, яку всі так любили готувати у походах. Приготувати таку цілком реально й у домашній духовці.

Подробиці

Можна так приготувати картоплю в мундирі в духовці, що вона нічим не відрізнятиметься від тієї, що ви готували на багатті.

Спробуйте приготувати картоплю за цим рецептом. Повірте, на смак вона буде начебто ви її щойно дістали з попелу в багатті.

Приготуйте суміш солі та пшеничного борошна у співвідношенні 1:3. Цю суміш насипте в пакет із картоплею і перемішайте. Краще вибирати однакові за розміром плоди.

Запікайте протягом години при 180 °C. Коли ви дістанете картоплю з духовки, вона буде вкрита сірим «попелом», і не лише своїм виглядом, а й смаком нагадуватиме картоплю з багаття. Запікати потрібно у фользі.

Жодні спеції не варто додавати, адже справжню картоплю в мундирі їдять гарячою без будь-яких спецій і соусів. До столу можна подати кріп та вершкове масло.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...