У сезоні 2023-2024 років складні пофарбування залишаться в моді, тому дівчатам все ще доведеться проводити в перукарнях по 5-6 годин. Стилісти рекомендують цієї осені звернути увагу на плавну розтяжку по довжині від темного коріння до світлих кінців, передають Патріоти України.
Йдеться про балаяж, омбре та інші види градієнтів.
Балаяж – різновид мелірування, що передбачає часткове освітлення верхніх шарів волосся з розтяжкою кольору пензликом. Дівчата люблять цей вид пофарбування, тому що залишається рідний тон на коренях.
Майстри освітлюють кінці, а фарбу розтягують по окремих пасмах. За бажанням можна створити різкий чи плавний перехід, підібрати природні чи яскраві контрасти.
Омбре, як правило, відрізняється високим контрастом між темнішим корінням і світлішими кінцями. Для порівняння, техніка балаяж починається ближче до коріння і розчиняється у натуральному кольорі, надаючи загальний "м'який" вигляд.
Омбре радять робити дівчатам, які хочуть отримати більш яскравий світлий відтінок, але є власницями темної шевелюри.
Ще один тренд – це приховане пофарбування. Майстри тонують нижній шар волосся або окремі пасма в яскравий колір. Поки ви не розпустите волосся або не зберете його в зачіску, зміну іміджу ніхто не помітить. Можна робити різні укладки та варіювати образ від офіційного до епатажного.
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...