Ці чотири фарбування будуть на піку моди восени 2023 року - найкращі ідеї для тих, хто хоче змінити імідж

У сезоні 2023-2024 років складні пофарбування залишаться в моді, тому дівчатам все ще доведеться проводити в перукарнях по 5-6 годин. Стилісти рекомендують цієї осені звернути увагу на плавну розтяжку по довжині від темного коріння до світлих кінців, передають Патріоти України.

Йдеться про балаяж, омбре та інші види градієнтів.

  • Air Touch
Air touch – це техніка мелірування. Окремі пасма тонуються в колір, близький до натурального, а перед змиванням фарбу "роздувають" повітрям з фену, щоб можна було отримати легкий дотик кольору. Стилісти радять ретельно обирати майстра, оскільки освітлювання шевелюри неабияк шкодить, якщо робити це не правильно.
  • Балаяж

Балаяж – різновид мелірування, що передбачає часткове освітлення верхніх шарів волосся з розтяжкою кольору пензликом. Дівчата люблять цей вид пофарбування, тому що залишається рідний тон на коренях.

Майстри освітлюють кінці, а фарбу розтягують по окремих пасмах. За бажанням можна створити різкий чи плавний перехід, підібрати природні чи яскраві контрасти.

  • Омбре

Омбре, як правило, відрізняється високим контрастом між темнішим корінням і світлішими кінцями. Для порівняння, техніка балаяж починається ближче до коріння і розчиняється у натуральному кольорі, надаючи загальний "м'який" вигляд.

Омбре радять робити дівчатам, які хочуть отримати більш яскравий світлий відтінок, але є власницями темної шевелюри.

  • Приховане пофарбування

Ще один тренд – це приховане пофарбування. Майстри тонують нижній шар волосся або окремі пасма в яскравий колір. Поки ви не розпустите волосся або не зберете його в зачіску, зміну іміджу ніхто не помітить. Можна робити різні укладки та варіювати образ від офіційного до епатажного.

Господиням на замітку! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

неділя, 28 липень 2024, 9:09

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

неділя, 28 липень 2024, 8:08

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...