Вправа на уважність та реакцію: Впорайтесь за 10 секунд з оптичною загадкою

На викривленій шаховій дошці спробуйте відгадати приховане  число

Ця оптична ілюзія від The Sun непростий "горішок", адже потрібно швидко відшукати приховане число на картинці. Тут ми бачимо викривлену шахову дошку, у якій кожна клітинка має чудернацький і непропорційний розмір. Саме така особливість малюнка дає йому змогу зробити непомітним для нас заховане число. На загадку дається всього 10 секунд, тому доведеться поспішати.

На викривленій шаховій дошці спробуйте відгадати приховане число

Потрібно дуже добре зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше.

При цьому число замасковане настільки добре, що помітити його буде під силу не кожному. Якщо ви впевнені у своїх силах або просто хочете випробувати свій успіх – тоді вперед.

Спробуйте нестандартно мислити під час розгадування цієї загадки і залучіть всю свою уважність, щоб швидше прийти до правильної відповіді.

Якщо розгадка "не пливе до вас у руки", доведеться постаратися ще сильніше. Не здавайтеся, навіть якщо здається, що розгадку знайти неможливо. Усе можливо, якщо проявити терпимість та наполегливість.

Внизу наводиться правильна відповідь.

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

* * *

На викривленій шаховій дошці спробуйте відгадати приховане  число

А ви це знали? Чи безпечно їсти страви прямо з холодильника

четвер, 9 травень 2024, 7:30

Холодні страви прямо з холодильника - не найприємніша їжа для людини. Справа не тільки в смакових якостях, але і в користі для організму. Ми зібрали для вас інформацію, чи можна їсти охолоджену їжу. Дізнайтеся, чому їжа з холодильника може бути не найк...

Сардельки лопаються під час варіння? Цього можна уникнути

четвер, 9 травень 2024, 7:13

Експерти в галузі правильного харчування часто “лають” любителів м’ясних напівфабрикатів, оскільки це досить шкідлива їжа. Однак важко знайти простіший і смачніший продукт, який може стати ідеальним доповненням до картоплі або макаронів у тому випадку,...