Ви будете вражені ефектом! Як легко очистити електричний чайник від нальоту - простий засіб із підручних інгредієнтів

У будь-якому електрочайнику при його щоденному використанні з часом з'явиться наліт. Важливо стежити за цим, оскільки від того, яку ми п'ємо воду, залежить наше здоров'я, передають Патріоти України.

Очистити чайник від нальоту не складно. Ніщо не впорається з чищенням краще, ніж натуральний засіб із підручних інгредієнтів. Достатньо раз на місяць чистити електрочайник від нальоту цим засобом, і тоді вашому здоров'ю точно нічого не загрожує.

Для приготування засобу для чищення вам знадобляться:

  • харчова сода;
  • дистильований білий оцет;
  • знежирюючий засіб для миття посуду;
  • м'яка губка для посуду;
  • серветка із мікрофібри.

Наповніть електрочайник розчином, що складається з 50% води та 50% дистильованого білого оцту. Увімкніть чайник і нехай розчин закипить. Залишіть постояти щонайменше 20 хвилин, а потім вилийте вміст у раковину.

Потім потрібно очистити або замінити водяний фільтр. Вимкніть чайник з розетки. Якщо у вашої моделі є водяний фільтр, зніміть його. Очистіть або замініть фільтр, дотримуючись вказівок виробника. Більшість фільтрів можна очистити замочивши в розчині оцту з водою 1:1. Потім промийте фільтр гарячою водою з миючим засобом.

Коли з внутрішньою частиною чайника розібралися, можна перейти до зовнішньої частини. Змішайте трохи теплої води та кілька крапель миючого засобу. Змочіть губку в мильному розчині та протріть зовнішню поверхню чайника. Якщо плями стійкі, зануріть вологу губку в суху харчову соду і ще раз добре потріть.

На завершальному етапі протріть чайник зовні тканиною з мікрофібри. Налийте в нього воду та увімкніть, щоб закипів. Вилийте воду, а разом з нею вийдуть залишки соди, оцту, і чайник усередині має блищати.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...