Ви просто зіпсуєте корисні продукти! Який спосіб приготування овочів найшкідливіший

У раціоні кожної людини обов'язково повинні бути овочі у великій кількості, тому що вони містять багато елементів, які потрібні організму. Але лише в тому випадку, якщо ви правильно приготуєте такі продукти. Зіпсувати овочі можна дуже легко, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, як категорично не можна готувати овочі. Вони стануть шкідливими. З усіх відомих способів обробки продуктів саме смаження найгірше впливає на овочі. Особливо, якщо мова йде про смаження на олії – овочі від неї стають дуже токсичними. В результаті – жодних корисних речовин ви не отримаєте, або це буде значно менша норма за бажану.

Якщо мова йде про броколі, то в чашці смаженої або тушкованої броколі (85 г) міститься 279 мг натрію. Тому вживаючи таку кількість броколі, ви отримуєте одразу 12% від добової допустимої норми натрію. Часте вживання смажених овочів може спровокувати хвороби серця, гіпертонію, а також ожиріння. Така їжа в цілому негативно впливає на організм. Найкраще вживати овочі в сирому або запеченому вигляді.

Дуже смачно! Деруни в духовці із салом та цибулею

четвер, 9 травень 2024, 6:12

Якщо хочеться дрерунів, але вдома немає яйця, можна зробити картопляні оладки із густим кефіром. Теж виходить дуже добре. Крім того, їх можна запекти в духовці із салом та цибулею, адже так набагато корисніше. Деруни виходять дуже смачними та ароматним...

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.