Ви просто зіпсуєте корисні продукти! Який спосіб приготування овочів найшкідливіший

У раціоні кожної людини обов'язково повинні бути овочі у великій кількості, тому що вони містять багато елементів, які потрібні організму. Але лише в тому випадку, якщо ви правильно приготуєте такі продукти. Зіпсувати овочі можна дуже легко, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, як категорично не можна готувати овочі. Вони стануть шкідливими. З усіх відомих способів обробки продуктів саме смаження найгірше впливає на овочі. Особливо, якщо мова йде про смаження на олії – овочі від неї стають дуже токсичними. В результаті – жодних корисних речовин ви не отримаєте, або це буде значно менша норма за бажану.

Якщо мова йде про броколі, то в чашці смаженої або тушкованої броколі (85 г) міститься 279 мг натрію. Тому вживаючи таку кількість броколі, ви отримуєте одразу 12% від добової допустимої норми натрію. Часте вживання смажених овочів може спровокувати хвороби серця, гіпертонію, а також ожиріння. Така їжа в цілому негативно впливає на організм. Найкраще вживати овочі в сирому або запеченому вигляді.

Це може здивувати! Учені з’ясували, як насправді гаджети впливають на сон

неділя, 6 квітень 2025, 18:10

Учені з’ясували, що звичка користуватися ґаджетами перед сном і одразу після значно збільшує ризик безсоння і скорочує тривалість сну, передають Патріоти України. У дослідженні, що охопило понад 45 000 молодих людей у Норвегії, було виявлено, що кожна ...

Де сидіти в машині, щоб вижити в разі ДТП - дієві поради

неділя, 6 квітень 2025, 7:22

Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...