Ви просто зіпсуєте корисні продукти! Який спосіб приготування овочів найшкідливіший

У раціоні кожної людини обов'язково повинні бути овочі у великій кількості, тому що вони містять багато елементів, які потрібні організму. Але лише в тому випадку, якщо ви правильно приготуєте такі продукти. Зіпсувати овочі можна дуже легко, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, як категорично не можна готувати овочі. Вони стануть шкідливими. З усіх відомих способів обробки продуктів саме смаження найгірше впливає на овочі. Особливо, якщо мова йде про смаження на олії – овочі від неї стають дуже токсичними. В результаті – жодних корисних речовин ви не отримаєте, або це буде значно менша норма за бажану.

Якщо мова йде про броколі, то в чашці смаженої або тушкованої броколі (85 г) міститься 279 мг натрію. Тому вживаючи таку кількість броколі, ви отримуєте одразу 12% від добової допустимої норми натрію. Часте вживання смажених овочів може спровокувати хвороби серця, гіпертонію, а також ожиріння. Така їжа в цілому негативно впливає на організм. Найкраще вживати овочі в сирому або запеченому вигляді.

Можуть чи собаки відчувати хвороби у людей? Ветеринар дає чітку відповідь

вівторок, 7 жовтень 2025, 0:30

Ви коли-небудь помічали, що ваша собака ніби відчуває, коли вам погано? Відомий ветеринар та журналістка Дорота Сумінська пояснює: неймовірно чутливий ніс собаки здатний вловлювати найменші зміни в запаху людини, передають Патріоти України. Собаки спра...

Пропускаєте сніданок? Ось що це робить із вашим організмом

вівторок, 7 жовтень 2025, 0:15

Пропуск сніданку може здатися безпечною економією часу, але насправді це сигнал тривоги для вашого організму. Дослідження показують, що відсутність ранкової трапези не лише провокує голод, а й підвищує рівень кортизолу - гормону стресу, а також артеріа...