Редакція FoodOboz розповість, як категорично не можна готувати овочі. Вони стануть шкідливими. З усіх відомих способів обробки продуктів саме смаження найгірше впливає на овочі. Особливо, якщо мова йде про смаження на олії – овочі від неї стають дуже токсичними. В результаті – жодних корисних речовин ви не отримаєте, або це буде значно менша норма за бажану.
Якщо мова йде про броколі, то в чашці смаженої або тушкованої броколі (85 г) міститься 279 мг натрію. Тому вживаючи таку кількість броколі, ви отримуєте одразу 12% від добової допустимої норми натрію. Часте вживання смажених овочів може спровокувати хвороби серця, гіпертонію, а також ожиріння. Така їжа в цілому негативно впливає на організм. Найкраще вживати овочі в сирому або запеченому вигляді.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...