Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України.
Розповідаємо, чому до котлет краще додавати білок, а не жовток.
Жовток робить фарш жорстким та пружним, а такі властивості котлетам взагалі не потрібні.
При додаванні цілого яйця котлети не розваляться, та й м’якими навряд чи вийдуть.
Тому бабусі рекомендують додавати у фарш для котлет лише білок.
Ніжність фаршу для котлет додасть батон, розмочений у молоці, а завдання білка зробити фарш готовим до смаження.
Крім того, білок менш калорійний, ніж жовток, в якому ще багато холестерину, а він порушує роботу серцево-судинної системи.
Якщо фарш складається зі свинини і яловичини, то жовток все ж таки там повинен бути, інакше котлети втратять весь сік і вийдуть сухими.
Ніжні мереживні млинці – дійсно потребує майстерності кулінара. Але не рідко трапляються ситуації, коли начебто правильно замішане тісто для млинців – це ще не запорука успіху. Іноді млинці навіть у досвідчених господинь виходять ламкими, сухими, з під...
Всього 15 хвилин часу, кілька простих продуктів та чудовий сніданок або перекус у вас на столі. Бутерброди готуються дуже просто і швидко, а в результаті виходить ніжна начинка з чудовим вершковим смаком і на хрусткій основі з хліба. Щоб додати бутербр...