Одне з актуальних питань перед святами або після них. Солений оселедець популярна та смачна закуска. Хтось готує її заздалегідь або лишилась вже після застілля — в будь-якому випадку треба вирішувати питання із її зберіганням. Заморожування — найпростіший вихід із положення. Робіть це правильно, щоб зберегти оселедець та посмакувати ним пізніше, передають Патріоти України.
Надаємо відразу відповідь на поставлене питання. Так, і свіжий, і солений оселедець можна заморожувати. В першому випадку потрібно почистити рибу від нутрощів, помити, просушити та покласти у пакет. Далі вже розміщаєте у морозилці. Якщо в найближчі дні плануєте щось готувати, тоді завершіть пакування фольгою. У холодильнику риба може лежати до 48 годин.
Солений оселедець промивають та видаляють голову. Найкраще відділити філе від кісток, нарізати порційними шматками та розкласти у пакети. Так зручніше заморожувати та потім розморожувати. Намагайтесь пакувати щільно. Це потрібно, щоб не утворювалася підвищена концентрація солі. Таким чином оселедець може зберігатись протягом 6 місяців.
Для заморожування підходить тільки та риба, яка відповідає наступним вимогам:
Зберігати рибу більше шести місяців не рекомендується. Протягом цього часу вона не втрачає корисних властивостей та смак. Зберігайте оселедець правильно!
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...