Одне з актуальних питань перед святами або після них. Солений оселедець популярна та смачна закуска. Хтось готує її заздалегідь або лишилась вже після застілля — в будь-якому випадку треба вирішувати питання із її зберіганням. Заморожування — найпростіший вихід із положення. Робіть це правильно, щоб зберегти оселедець та посмакувати ним пізніше, передають Патріоти України.
Надаємо відразу відповідь на поставлене питання. Так, і свіжий, і солений оселедець можна заморожувати. В першому випадку потрібно почистити рибу від нутрощів, помити, просушити та покласти у пакет. Далі вже розміщаєте у морозилці. Якщо в найближчі дні плануєте щось готувати, тоді завершіть пакування фольгою. У холодильнику риба може лежати до 48 годин.
Солений оселедець промивають та видаляють голову. Найкраще відділити філе від кісток, нарізати порційними шматками та розкласти у пакети. Так зручніше заморожувати та потім розморожувати. Намагайтесь пакувати щільно. Це потрібно, щоб не утворювалася підвищена концентрація солі. Таким чином оселедець може зберігатись протягом 6 місяців.
Для заморожування підходить тільки та риба, яка відповідає наступним вимогам:
Зберігати рибу більше шести місяців не рекомендується. Протягом цього часу вона не втрачає корисних властивостей та смак. Зберігайте оселедець правильно!
Багатьом смакує домашнє молоко, однак у нього нетривалий термін зберігання. Тому варто знати, які прості хитрощі допоможуть його продовжити. У чому полягають головні секрети, передають Патріоти України. Це найпростіший спосіб збільшення терміну придатн...
Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України. Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Ї...