гато українських господинь люблять заготовляти на зиму варення. Іноді буває так, що варення може зацукруватися. Для того, щоб цього уникнути, потрібно розібратися, чому так відбувається, передають Патріоти України.
Зацукроване варення — це сигнал про те, що ви поклали надто багато цукрового піску в процесі приготування ласощів або занадто довго варили варення. Також причиною може бути те, що ви зберігали ласощі протягом тривалого проміжку часу (це стосується малинового, вишневого та інших видів, які краще постаратися використовувати протягом 12 місяців після приготування).
Щоб більше ніколи не стикатися з такою проблемою, рекомендується скористатися простими порадами: зберігати продукт виключно в холодильнику; додавати у варення 50 мл гарячої води та лимонну кислоту (3 г); не допускати повного розчинення цукру у процесі варіння; точно слідувати пропорціям рецепту, уникаючи будь-яких коригувань; якнайшвидше вживати варення після відкриття кришки.
Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...