А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою. передають Патріоти України.

Для того щоб страва вийшла «рисинка до рисинки», необхідно дотримуватися правил її приготування. Йдеться про вірне співвідношення крупи і води, правильну тривалість варіння та інші нюанси. Втім, за цими показниками можна особливо не стежити, якщо використати додатковий інгредієнт.

Чим допоможе молоко

Під час варіння рису в каструлю потрібно налити трохи молочного напою.

Як відзначають досвідчені господині, використовувати великий обсяг цього інгредієнта ні до чого.

Досягти появи у рису необхідної консистенції допомагають 2 ложки молока. Причому брати теплий напій небажано: додавати потрібно продукт, який нещодавно був у холодильнику.

Додатковий компонент сприятиме тому, що каша стане розсипчастою: ніякої клейкості та розвареності не буде.

Смакота! Як приготувати підливу для котлет за 3 хвилини

вівторок, 11 лютий 2025, 0:10

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України. Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні! Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього п...

А ви це знали? Чому в ресторані варять овочі у газованій воді

понеділок, 10 лютий 2025, 19:12

Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів, передають Патріоти України. Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт. При ...