Деруни надзвичайно смачна, хоч і трудомістка страва. Перевага цих картопляних оладок полягає в тому, що вони дуже доступні за ціною. Їх можна приготувати за традиційним рецептом, а можна з начинками. У Мережі набув популярності рецепт дерунів по-китайськи - із секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.
Деруни по-китайськи готуються з консервованою кукурудзою. При цьому картоплю не потрібно натирати на тертці чи пропускати через кухонний комбайн. Достатньо подрібнити її ножем. Плюс такого частування і в тому, що на нього не потрібно багато часу – страва буде готова лише за 25 хвилин.
На порцію дерунів вам знадобляться:
Промийте картоплю і наріжте її дрібним кубиком. Після цього потрібно промити овоч під проточною водою. Це робиться для того, щоб усунути зайвий крохмаль. Потім потрібно віджати воду і трохи просушити картоплю паперовим рушником. Надішліть її у миску.
Додайте банку кукурудзи, попередньо зливши із банку всю рідину. Введіть просіяне борошно і трохи води. Перемішайте суміш до однорідної консистенції.
Розігрійте сковороду, влийте олію та викладайте по столовій ложці тіста. Обсмажуйте деруни по-китайськи з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові деруни потрібно полити сметаною та посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...