Деруни по-китайськи - фантастично смачно! Треба додати один секретний інгредієнт

Деруни надзвичайно смачна, хоч і трудомістка страва. Перевага цих картопляних оладок полягає в тому, що вони дуже доступні за ціною. Їх можна приготувати за традиційним рецептом, а можна з начинками. У Мережі набув популярності рецепт дерунів по-китайськи - із секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.

Деруни по-китайськи готуються з консервованою кукурудзою. При цьому картоплю не потрібно натирати на тертці чи пропускати через кухонний комбайн. Достатньо подрібнити її ножем. Плюс такого частування і в тому, що на нього не потрібно багато часу – страва буде готова лише за 25 хвилин.

На порцію дерунів вам знадобляться:

  • 2 картоплини;
  • 3 ст. л. борошна;
  • банка консервованої кукурудзи;
  • 50 мл води;
  • сіль та перець за смаком;
  • рослинна олія;
  • сметана та зелень.

Промийте картоплю і наріжте її дрібним кубиком. Після цього потрібно промити овоч під проточною водою. Це робиться для того, щоб усунути зайвий крохмаль. Потім потрібно віджати воду і трохи просушити картоплю паперовим рушником. Надішліть її у миску.

Додайте банку кукурудзи, попередньо зливши із банку всю рідину. Введіть просіяне борошно і трохи води. Перемішайте суміш до однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду, влийте олію та викладайте по столовій ложці тіста. Обсмажуйте деруни по-китайськи з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові деруни потрібно полити сметаною та посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Як врятувати пересолену рибу - хитрощі, про які багато хто не знає

середа, 15 травень 2024, 16:12

Багатьом подобається подавати як закуску або навіть основну страву солону рибу. Такий спосіб приготування риби багатьом приходиться до смаку. Проте чи всі господині солять продукт самостійно. Деколи простіше купити вже готовий варіант. Однак варто бути...

Що робити, щоб яйця не тріскалися під час варіння

середа, 15 травень 2024, 15:07

У приготуванні яєць на перший погляд здається немає нічого складного. У яєць дуже ніжна шкаралупа. Занадто різка зміна температури може призвести до того, що шкаралупа трісне і вміст яйця виллється в киплячу воду. Після цього яйце виглядає неапетитно, ...