Деруни надзвичайно смачна, хоч і трудомістка страва. Перевага цих картопляних оладок полягає в тому, що вони дуже доступні за ціною. Їх можна приготувати за традиційним рецептом, а можна з начинками. У Мережі набув популярності рецепт дерунів по-китайськи - із секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.
Деруни по-китайськи готуються з консервованою кукурудзою. При цьому картоплю не потрібно натирати на тертці чи пропускати через кухонний комбайн. Достатньо подрібнити її ножем. Плюс такого частування і в тому, що на нього не потрібно багато часу – страва буде готова лише за 25 хвилин.
На порцію дерунів вам знадобляться:
Промийте картоплю і наріжте її дрібним кубиком. Після цього потрібно промити овоч під проточною водою. Це робиться для того, щоб усунути зайвий крохмаль. Потім потрібно віджати воду і трохи просушити картоплю паперовим рушником. Надішліть її у миску.
Додайте банку кукурудзи, попередньо зливши із банку всю рідину. Введіть просіяне борошно і трохи води. Перемішайте суміш до однорідної консистенції.
Розігрійте сковороду, влийте олію та викладайте по столовій ложці тіста. Обсмажуйте деруни по-китайськи з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові деруни потрібно полити сметаною та посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Важко знайти гурмана, якому подобається сухі котлети. Справа в тому, що така страва є досить жорсткою і не має яскравих смакових якостей, передають Патріоти України. Запобігти проблемі можна шляхом додавання у фарш додаткових інгредієнтів. До списку ря...
Є доволі незвичайний інгредієнт, який використовують для запікання м’яса у духовці. Наші господині в більшості певно про нього не знають. Це бананова шкірка. Багатьом може здатися, що бананова шкірка – не вдалий компонент для приготування страви, перед...