Деруни по-китайськи - фантастично смачно! Треба додати один секретний інгредієнт

Деруни надзвичайно смачна, хоч і трудомістка страва. Перевага цих картопляних оладок полягає в тому, що вони дуже доступні за ціною. Їх можна приготувати за традиційним рецептом, а можна з начинками. У Мережі набув популярності рецепт дерунів по-китайськи - із секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.

Деруни по-китайськи готуються з консервованою кукурудзою. При цьому картоплю не потрібно натирати на тертці чи пропускати через кухонний комбайн. Достатньо подрібнити її ножем. Плюс такого частування і в тому, що на нього не потрібно багато часу – страва буде готова лише за 25 хвилин.

На порцію дерунів вам знадобляться:

  • 2 картоплини;
  • 3 ст. л. борошна;
  • банка консервованої кукурудзи;
  • 50 мл води;
  • сіль та перець за смаком;
  • рослинна олія;
  • сметана та зелень.

Промийте картоплю і наріжте її дрібним кубиком. Після цього потрібно промити овоч під проточною водою. Це робиться для того, щоб усунути зайвий крохмаль. Потім потрібно віджати воду і трохи просушити картоплю паперовим рушником. Надішліть її у миску.

Додайте банку кукурудзи, попередньо зливши із банку всю рідину. Введіть просіяне борошно і трохи води. Перемішайте суміш до однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду, влийте олію та викладайте по столовій ложці тіста. Обсмажуйте деруни по-китайськи з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові деруни потрібно полити сметаною та посипати дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Скільки додати цукру до фаршу, щоб котлети вийшли соковитими

середа, 2 квітень 2025, 11:09

Важко знайти гурмана, якому подобається сухі котлети. Справа в тому, що така страва є досить жорсткою і не має яскравих смакових якостей, передають Патріоти України. Запобігти проблемі можна шляхом додавання у фарш додаткових інгредієнтів. До списку ря...

А ви це знали? У чому хитрість запікання м’яса з банановою шкіркою

середа, 2 квітень 2025, 10:12

Є доволі незвичайний інгредієнт, який використовують для запікання м’яса у духовці. Наші господині в більшості певно про нього не знають. Це бананова шкірка. Багатьом може здатися, що бананова шкірка – не вдалий компонент для приготування страви, перед...