Домашня ковбаса в пакеті з будь-якого виду м’яса. Простіше не буває!

Домашня ковбаса завжди була в пріоритеті, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свинина;
  • сіль, 20 г на 1 кг фаршу (10 звичайної і 10 нітритної);
  • спеції, часник – на (свій) смак;
  • вода, 80 г на 1 кг фаршу;

Процес приготування:

  • М’ясо ріжемо ножем на невеликі шматочки. Додаємо сіль і спеції.
  • Набагато смачніше виходить ковбаса з якісними спеціями, тому заздалегідь придбайте їх. Не забуваємо про часник.
  • Фарш добре перемішуємо і додаємо крижану воду, вимішуємо дуже добре і довго.
  • На столі розкладаємо харчову плівку і викладаємо фарш у вигляді ковбаски. Намагайтеся викладати щільно, щоб не було порожнин.
  • Щільно обертаємо декількома шарами плівки, краї плівки добре зав’язуємо. Ковбаса має бути герметично упакована, щоб не затекла всередину вода.
  • Кладемо в холодну воду в каструлю і нагріваємо повільно, на невеликому вогні. В середньому, цей процес займає 1.5 години. Вода повинна бути не більше 80 градусів, вона не повинна кипіти. Якщо ковбаса з курячого м’яса, досить 1 години. Вимикайте періодично вогонь, щоб температура води не стала вище 80 градусів.
  • Виймаємо ковбасу і відразу перекладаємо в крижану воду, охолоджуємо.

Красиво нарізаємо на м’ясну тарілку і подаємо до столу!

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...