
Піца, мабуть, одна з небагатьох страв, яку люблять усі. Щоправда, одні не соромляться у цьому зізнатися. А інші - ті, хто постійно сидить на дієтах, просто тихо поїдають її вночі, коли всі сплять, передають Патріоти України.
Втім, піца на сніданок не протипоказана навіть тим, хто ретельно веде рахунок з'їденим калоріям. Тим більше, якщо це піца-п'ятихвилинка, яка заощадить ваш час і сили, але при цьому залишить задоволеними всіх домочадців.Величезна перевага цієї піци – у тому, що її готують на сковороді. Отже, не доведеться розпалювати духовку.
Крім того, піца-п'ятихвилинка не готується за суворим рецептом і містить у собі чималу варіативну частину, де можна дати волю своїй кулінарній фантазії, а також віртуозно використати залишки сиру та ковбаси, самотні помідори, парочку печериць, пару суцвіть цвітної капусти та все, що живе у вашому холодильнику.
При цьому можна сюди задіяти залишки свіжих або навіть маринованих грибів, нарізаний соломкою болгарський перець, пару невеликих суцвіть цвітної капусти. Загалом, все, що там у вас сумує в холодильнику через свою незатребуваність.
Після цього вимикаємо вогонь під сковородою, і ваша піца-п'ятихвилинка готова. Ну, щодо п'ятихвилинки автори рецепту, звичайно, трохи прибрехали. П'ять хвилин потрібно для підготовки інгредієнтів та ще 10 триває процес приготування. Разом – 15 хвилин. Але погодьтеся: щоби смачно і ситно нагодувати вранці сім'ю, 15 хвилин – це зовсім небагато часу
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...
Оселедець - дуже цінний і смачний продукт, який може бути основою для багатьох салатів, а також закусок, популярною серед яких є форшмак. Ще оселедець можна дуже смачно замаринувати з цибулею, зеленню, та просто гірчицею і соком лимона, передають Патрі...