Господиням на замітку! Чому варення вийшло рідким - як загустити

У тих фруктах, які ще не встигли достигнути, трохи більше властивостей, що желюють, ніж у тих, що вже достигли, передають Патріоти України.

Для варення краще вибирати трохи недозрілі плоди, але не зовсім тверді.

Скільки часу варити

Чим більше рідини випарується під час уварювання варення, тим густіше буде варення.

Уварювати не можна варення із полуниці та малини, інакше в процесі варіння вони втратять багато корисних мікроелементів.

Додаємо сік лимона

Невелика кількість лимонного соку може сприяти тому, що варення загусне.

Не додаємо воду

Ягоди потрібно засипати цукром і помішувати, доки вони не дадуть сік.

Варення чудово звариться і без води, якщо ягоди та фрукти самі по собі водянисті.

Використовуємо загусники

Желатин, чи агар-агар загустять варення, якщо інші способи не допомогли.

Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

четвер, 21 листопад 2024, 11:14

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...

Особливо оцінять діти! Картоплю фрі можна приготувати корисною, без олії та фритюру

четвер, 21 листопад 2024, 11:02

Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...