
Паска - основна страва Великодня. Зазавичай її покривають глазур'ю. Приготування глазурі для паски - нескладний процес, але потрібно враховувати нюанси, передають Патріоти України.
Розповідаємо, що потрібно зробити, щоб глазур на пасці була ідеальною
- Для глазурі краще використовувати цукрову пудру, а не цукор.
- Щоб глазур міцно трималася і не стікала, вона повинна мати консистенцією сметани.
- Якщо все ж вона вийшла занадто рідкою, можна її загустити, додавши 1 ст. л. цукрової пудри. Якщо навпаки, глазур здається занадто густою, можна додати до маси чайну ложку молока, або навіть води.
- Щоб глазур рівномірно лягла на поверхню паски, перед тим, як її нанести, обмажте верхню частину паски джемом. Тоді поверхня буде гладкою і блискучою.
- Глазур краще наносити шарами. Спочатку один шар, після того, як він висохне, наступний.
- Для збиття білкової глазурі використовуйте охолоджені яйця та сухий міксер.
- Щоб прибрати бульбашки повітря з глазурі, просто перед покриттям пропустіть готову глазур через ситечко.
- Білкову глазур наносіть на паску одразу після її приготування, але не на гарячу. Для нанесення глазурі потрібно почекати, поки паска охолоне.
- Наносити глазур на паску можна силіконовим пензликом. Можна занурити виріб у миску з глазур'ю. Можна полити паску зверху глазур'ю, попередньо поставивши її на решітку.
- Щоб паска виглядала яскравішою, до білої глазурі можна додати харчові барвники.
- Якщо глазур шоколадна, після її нанесення випічку потрібно поставити до холодильника для застигання глазурі.
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...
Дослідження останніх років показують, що деякі види кави дійсно можуть продовжити життя — якщо споживати їх помірно та правильно, передають Патріоти України. Ось яка кава має найкращий вплив на здоров’я та довголіття:. Висновок:
Найбільше користі — у ...