Господиням на замітку! Як смажити котлети, щоб вони не були зверху підгорілими, а всередині сирими

Смажити котлети, щоб вони не були всередині сирими, не розвалювалися, не розтікалися по сковорідці і при цьому були смачними, завдання не з легких. Якщо котлети, що розвалилися, можна з’їсти, незважаючи на неестетичний вигляд, то сире м’ясо навряд чи хтось наважиться скуштувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Яка помилка господарок призводить до того, що котлети не досмажуються?

Можливо, ви намагаєтеся просто посмажити котлети з двох боків і викладаєте їх на тарілку так робити не можна. Підсмажена скоринка не свідчить про готовність котлет.

Щоб м’ясо дійшло до готовності, потрібно налити на сковорідку окріп і під закритою кришкою протушкувати котлети на маленькому вогні.

Цей спосіб хороший для котлет із свинячого і яловичого фаршу. Курка смажиться швидко і додаткові маніпуляції з курячим м’ясом не потрібні.

Якщо котлети були обвалені у борошні, то вода перетвориться на соус.

Якщо смаження котлет вам не піддається і м’ясо все ще залишається сирим, то можна посмажити котлети з двох сторін, а потім поставити їх на доготування в духовку.

Це може здивувати! Зелений чай дозволяє їсти солодке і фастфуд без шкоди для фігури - вчені пояснюють як

неділя, 12 жовтень 2025, 21:28

Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...

Як обрати справжній голландський сир - секрети, про які мовчать продавці

неділя, 12 жовтень 2025, 7:39

Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...