Господиням на замітку! Як смажити м’ясо з цибулею, щоб воно було соковитим

Часто м’ясо смажать разом із цибулею. Це класичне поєднання. Але проблема у тому, що при неправильній послідовності цибуля виходить пересмаженою, а м’ясо вареним. Запам’ятайте, як треба готувати м’ясо на сковороді, щоб було смачно на всі 100%, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо на сковорідку спочатку відправити цибулю, а після її підсмаження — м’ясо, то воно не зможе отримати скоринку. У результаті буде в середині дещо сирим, а зверху зі смаком вареного продукту.

Все тому, що порізана цибуля забере площу сковорідки і м’ясу не зможе отримати достатню температуру та контакт із чавуном. При цьому сковорідка отримає нагар, адже м’ясо дасть сік, який буде прилипати та горіти.

Правильно спочатку на гарячу сковорідку з олією відправити шматочки м’яса, щоб утворилася шкірочка. Таким чином, м’ясо буде швидше готовим. А цибулю варто додати тоді, коли м’ясо буде майже готовим. Цибуля просмажиться разом із м’ясом і матиме ніжний смак, без гіркоти і водночас сирого хрумкоту.

Чим посипати дно форми для випічки, щоб шарлотка вийшла пишною

п’ятниця, 25 квітень 2025, 18:14

Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...

Господиням на замітку! Як засолити скумбрію, щоб було смачно без зайвих дій

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:13

Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...