
Що робити, щоб зберегти свіжість хліба? На це питання міські жителі скажуть: “Не купляйте більше, ніж зможете з’їсти”. І вони матимуть рацію, передають Патріоти України.
А от люди, що живуть у маленьких селах, де не кожен день його привозять або немає в продажу улюбленого виду, скажуть інше. Наприклад: купивши велику хлібину улюбленого житнього чи іншого, відразу поріжте його на кілька частин.
Одну залиште їсти, а інші покладіть у харчову плівку або целофановий пакет і сховайте в морозильну камеру.
У міру того, коли вам захочеться саме цей хліб, попередньо дістаньте його (наприклад, звечора на ранок). Але не на стіл, а хай полежить у холодильнику. А вже вранці можна або так їсти, а можна і в мікрохвильовці розігріти – буде, як свіжий!
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...