Що робити, щоб зберегти свіжість хліба? На це питання міські жителі скажуть: “Не купляйте більше, ніж зможете з’їсти”. І вони матимуть рацію, передають Патріоти України.
А от люди, що живуть у маленьких селах, де не кожен день його привозять або немає в продажу улюбленого виду, скажуть інше. Наприклад: купивши велику хлібину улюбленого житнього чи іншого, відразу поріжте його на кілька частин.
Одну залиште їсти, а інші покладіть у харчову плівку або целофановий пакет і сховайте в морозильну камеру.
У міру того, коли вам захочеться саме цей хліб, попередньо дістаньте його (наприклад, звечора на ранок). Але не на стіл, а хай полежить у холодильнику. А вже вранці можна або так їсти, а можна і в мікрохвильовці розігріти – буде, як свіжий!
Чізкейк можна приготувати з низькою кількістю калорій. Він буде так само смачний, ніжний та легкий на смак. Рецепт приготування читайте далі у статті, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Лимонний сік змішайте з водою. Додайте желатин та...
Ребра, пашину та тазостегнову частину обов’язково потрібно розм’якшувати в маринаді, передають Патріоти України. М’ясо в цих частинах дуже жорстке і без маринаду м’якості та соковитості тут не досягти. Кислота. До складу хорошого маринаду для жорсткого...