Що робити, щоб зберегти свіжість хліба? На це питання міські жителі скажуть: “Не купляйте більше, ніж зможете з’їсти”. І вони матимуть рацію, передають Патріоти України.
А от люди, що живуть у маленьких селах, де не кожен день його привозять або немає в продажу улюбленого виду, скажуть інше. Наприклад: купивши велику хлібину улюбленого житнього чи іншого, відразу поріжте його на кілька частин.
Одну залиште їсти, а інші покладіть у харчову плівку або целофановий пакет і сховайте в морозильну камеру.
У міру того, коли вам захочеться саме цей хліб, попередньо дістаньте його (наприклад, звечора на ранок). Але не на стіл, а хай полежить у холодильнику. А вже вранці можна або так їсти, а можна і в мікрохвильовці розігріти – буде, як свіжий!
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...
Низький гемоглобін (анемія) проявляється слабкістю, втомою, запамороченням, блідістю шкіри та задишкою, оскільки організм недоотримує кисень. Підняти рівень гемоглобіну може вживання деяких продуктів, багатих на залізо, передають Патріоти України. Прод...