Господиням на замітку! Як зберегти хліб свіжим надовго

Що робити, щоб зберегти свіжість хліба? На це питання міські жителі скажуть: “Не купляйте більше, ніж зможете з’їсти”. І вони матимуть рацію, передають Патріоти України.

Подробиці

А от люди, що живуть у маленьких селах, де не кожен день його привозять або немає в продажу улюбленого виду, скажуть інше. Наприклад: купивши велику хлібину улюбленого житнього чи іншого, відразу поріжте його на кілька частин.

Одну залиште їсти, а інші покладіть у харчову плівку або целофановий пакет і сховайте в морозильну камеру.

У міру того, коли вам захочеться саме цей хліб, попередньо дістаньте його (наприклад, звечора на ранок). Але не на стіл, а хай полежить у холодильнику. А вже вранці можна або так їсти, а можна і в мікрохвильовці розігріти – буде, як свіжий!

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! З цією начинкою куряче філе буде неймовірно соковитим

неділя, 27 жовтень 2024, 22:10

Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Все максимально просто. В...

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...