Пельмені - одна з найулюбленіших страв українців. Вони соковиті та ситні, а головне – швидко готуються. Процес варіння можна ще більше прискорити, якщо використовувати мікрохвильову піч. Вийде не тільки оперативно подати обід, але й зробити його ще смачнішим, передають Патріоти України.
Багато господинь використовують мікрохвильову піч тільки для розігріву їжі. Вони забувають, що в МВ-печі можна приготувати їжу вдвічі швидше, ніж на звичайній плиті. Пельмені, які варяться таким чином, виходять ще вдалішими, ніж "традиційними". Це чудовий спосіб для зайнятих господарок, які цінують свій час.
Насамперед потрібно закип'ятити воду – це найшвидше вдасться зробити в електрочайнику. Потім візьміть глибоку ємність - каструлю або миску з товстими стінками, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі.
Налийте в неї окріп, додайте трохи солі та лавровий лист. Також можна відправити у воду кілька горошин чорного перцю – для аромату. Викладіть заморожені пельмені в окріп, накрийте тарілкою для МВ-печі чи кришкою і відправте варитися. Пельмені потрібно готувати 10 хвилин на максимальній потужності мікрохвильової печі.
Вироби вийдуть соковитими та дуже смачними. При такому способі приготування тісто не розвариться і просочиться насиченим бульйоном.При подачі посипте пельмені дрібно нарізаною зеленню. Вони поєднуються зі сметанним соусом, кетчупом або майонезом, а також з легким овочевим салатом. Смачного
Гречка часто з’являється на українських кухнях, адже це смачна, поживна й проста в приготуванні крупа. Проте іноді замість розсипчастої ароматної каші ми отримуємо прісну масу без смаку. Причина в елементарних помилках під час приготування, яких легко ...
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Кефір кімнатної температури по...