Пельмені - одна з найулюбленіших страв українців. Вони соковиті та ситні, а головне – швидко готуються. Процес варіння можна ще більше прискорити, якщо використовувати мікрохвильову піч. Вийде не тільки оперативно подати обід, але й зробити його ще смачнішим, передають Патріоти України.
Багато господинь використовують мікрохвильову піч тільки для розігріву їжі. Вони забувають, що в МВ-печі можна приготувати їжу вдвічі швидше, ніж на звичайній плиті. Пельмені, які варяться таким чином, виходять ще вдалішими, ніж "традиційними". Це чудовий спосіб для зайнятих господарок, які цінують свій час.
Насамперед потрібно закип'ятити воду – це найшвидше вдасться зробити в електрочайнику. Потім візьміть глибоку ємність - каструлю або миску з товстими стінками, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі.
Налийте в неї окріп, додайте трохи солі та лавровий лист. Також можна відправити у воду кілька горошин чорного перцю – для аромату. Викладіть заморожені пельмені в окріп, накрийте тарілкою для МВ-печі чи кришкою і відправте варитися. Пельмені потрібно готувати 10 хвилин на максимальній потужності мікрохвильової печі.
Вироби вийдуть соковитими та дуже смачними. При такому способі приготування тісто не розвариться і просочиться насиченим бульйоном.При подачі посипте пельмені дрібно нарізаною зеленню. Вони поєднуються зі сметанним соусом, кетчупом або майонезом, а також з легким овочевим салатом. Смачного
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...