
Гороховий суп смачний, коли горох повністю в ньому розчиняється. Це корисна страва, в якій велика кількість білка, мінеральних речовин (калій, магній, йод, залізо, фосфор), вітамінів (А, С, Е, РР, В). Гороховий суп покращує перистальтику кишківника та є профілактичним засобом проти захворювань кишково-шлункового тракту. Його готують у багатьох національних кухнях світу. Щоб суп вийшов смачним, потрібно обирати правильний горох, передають Патріоти України.
Існує два види гороху – цільний шліфований та колотий. Швидше розварюється другий сорт. В процесі приготування він набуває кашеподібної консистенції, що ідеально підходить для супу-пюре.
Цільний горох також можна брати для приготування, але є мінус – він вариться довше. Плюс полягає в іншому. Доки він вариться у супі, каструлю не треба чатувати та постійно мішати ложкою. В цільного гороху менше шансів осісти на дні єдиною грудкою та спробувати пригоріти.
За кольором горох буває жовтий і зелений. Вони мають різницю як у часі приготування, так і смакових особливостях. Зелений горох швидше вариться і має солодкий присмак. Окрім того, суп з зеленого різновиду крупи виходить ніжнішим. Обирайте, що вам більше підходить, або просто зваріть суп з того гороху, який у вас вже є.
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...