Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України.
Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію.
І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясну основу одноріднішою.
Таким чином, крохмаль можна застосовувати замість звичних інгредієнтів для «зв’язування» фаршу.
Що дає крохмаль
Відомо, що без використання додаткових компонентів виходить фарш, з якого погано ліпити котлети.
Якщо основа для страви все ж таки вийшла, то вона починає швидко розвалюватися прямо на сковороді.
Щоб запобігти такому результату, деякі господині додають у фарш сире яйце.
Однак цей спосіб має серйозний недолік – отримання сухих котлет.
А ось при використанні крохмалю такого наслідку немає. Страва виходить цілісною і при цьому зберігає свою соковитість та «повітряність».
Як правильно додавати крохмаль
Використовувати бажано картопляний крохмаль. Переборщувати з цим компонентом не варто: вистачить дві столові ложки на 250 грамів фаршу.
Після додавання інгредієнта м’ясна основа котлет повинна постояти в холодильнику близько півгодини.
Потрібно бути готовим до того, що котлети з додатковим компонентом придбають особливий «крохмальний» присмак, який припаде до душі далеко не всім.
Не варто забувати і про високу калорійність інгредієнта.
Таким чином, перед додаванням крохмалю у фарш господиня має подумати, чи дійсно цей компонент потрібний.
Цей сирник чудово пасує до великоднього столу, а також стане фаворитом на будь-якому родинному святі. У ньому поєднуються м’які бісквіти, ніжна сирна начинка, фруктове полуничне желе й вершковий пудинговий крем. Хоча сезон полуниці лише починається, ви...
Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...