Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України.
Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію.
І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясну основу одноріднішою.
Таким чином, крохмаль можна застосовувати замість звичних інгредієнтів для «зв’язування» фаршу.
Що дає крохмаль
Відомо, що без використання додаткових компонентів виходить фарш, з якого погано ліпити котлети.
Якщо основа для страви все ж таки вийшла, то вона починає швидко розвалюватися прямо на сковороді.
Щоб запобігти такому результату, деякі господині додають у фарш сире яйце.
Однак цей спосіб має серйозний недолік – отримання сухих котлет.
А ось при використанні крохмалю такого наслідку немає. Страва виходить цілісною і при цьому зберігає свою соковитість та «повітряність».
Як правильно додавати крохмаль
Використовувати бажано картопляний крохмаль. Переборщувати з цим компонентом не варто: вистачить дві столові ложки на 250 грамів фаршу.
Після додавання інгредієнта м’ясна основа котлет повинна постояти в холодильнику близько півгодини.
Потрібно бути готовим до того, що котлети з додатковим компонентом придбають особливий «крохмальний» присмак, який припаде до душі далеко не всім.
Не варто забувати і про високу калорійність інгредієнта.
Таким чином, перед додаванням крохмалю у фарш господиня має подумати, чи дійсно цей компонент потрібний.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...