
Хрусткість та чистота розсолу – чи не головні критерії вдало заготованих огірочків. І є продукти, які можуть дуже негативно на них вплинути, передають Патріоти України.
Навряд як комусь подобається, коли заготовлені на зиму огірочки стають дуже м'якими, а розсіл не тішить прозорістю. Причиною цього можуть стати певні інгредієнти, яких краще уникати у своїй практиці, інформує Ukr.Media.
Читайте також Вас не зможуть обманути: як легко відрізнити сир від сирного продукту
Для консервації потрібно використовувати звичайну кам'яну сіль. Експерименти з йодованим або морським продуктом мають шанс привести до невтішного результату.
Не треба використовувати розчин з більшою концентрацією оцту більш як 9%.
Часто можна натрапити на рецепти, в яких рекомендують додати до огірків листя дуба, хрону, смородини чи інших рослин. З цими інгредієнтами треба бути обережним, адже не завжди вони добре "вживаються з сусідами".
Для консервації підходять лише ті сорти цибулі, які йдуть на зимове зберігання. В іншому випадку ви власними руками зіпсуєте консервацію.
Ще один інгредієнт, з яким треба бути обережним. Саме через нього огірки стають водянистими. Не варто додавати більш як 4 зубчики на трилітрову банку.
Дослідники з Тулейнського університету опитали понад 40 000 людей і встановили, що час споживання кави має значення для здоров’я серця, передають Патріоти України. Рекомендації дослідників:. Це обсерваційне дослідження, тож воно не доводить причинно-на...
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...