
Кобете в перекладі з тюркської мови означає "багато м'яса". А тому цей пиріг за кримськотатарським рецептом дуже ситний. Готується він із листкового тіста з ситною та соковитою начинкою з м'яса, цибулі та картоплі. Кобете - рецепт пирога по-кримськотатарськи, передають Патріоти України.
Тісто можна зробити як самостійно, так і купити готове в магазині. В оригінальному рецепті кримських татар використовується баранина чи яловичина, проте можна взяти і поширений у нас у магазинах свинячий фарш. Якщо м'ясо недостатньо жирне, до нього можна додати 40 грамів розм'якшеного вершкового масла або підлити м'ясного бульйону.
Готово! Смачного
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...
Оселедець - дуже цінний і смачний продукт, який може бути основою для багатьох салатів, а також закусок, популярною серед яких є форшмак. Ще оселедець можна дуже смачно замаринувати з цибулею, зеленню, та просто гірчицею і соком лимона, передають Патрі...