Кобете в перекладі з тюркської мови означає "багато м'яса". А тому цей пиріг за кримськотатарським рецептом дуже ситний. Готується він із листкового тіста з ситною та соковитою начинкою з м'яса, цибулі та картоплі. Кобете - рецепт пирога по-кримськотатарськи, передають Патріоти України.
Тісто можна зробити як самостійно, так і купити готове в магазині. В оригінальному рецепті кримських татар використовується баранина чи яловичина, проте можна взяти і поширений у нас у магазинах свинячий фарш. Якщо м'ясо недостатньо жирне, до нього можна додати 40 грамів розм'якшеного вершкового масла або підлити м'ясного бульйону.
Готово! Смачного
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...