Кобете в перекладі з тюркської мови означає "багато м'яса". А тому цей пиріг за кримськотатарським рецептом дуже ситний. Готується він із листкового тіста з ситною та соковитою начинкою з м'яса, цибулі та картоплі. Кобете - рецепт пирога по-кримськотатарськи, передають Патріоти України.
Тісто можна зробити як самостійно, так і купити готове в магазині. В оригінальному рецепті кримських татар використовується баранина чи яловичина, проте можна взяти і поширений у нас у магазинах свинячий фарш. Якщо м'ясо недостатньо жирне, до нього можна додати 40 грамів розм'якшеного вершкового масла або підлити м'ясного бульйону.
Готово! Смачного
Горіхи - один із найкорисніших перекусів та доповнень до основних страв. Волоські горіхи, кеш’ю, кедрові, фундук, мигдаль - вибір широкий, і вони справді приносять користь організму. Але деякі види варто вживати з обережністю, передають Патріоти Україн...
У вересні дозріла ще одна ягода, яка є невичерним джерелом корисних речовин: антиоксидантів, мінералів, вітамінів, жирних кислот, амінокислот та мікроелементів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. А нещодавні дослідження вчених встановили щ...