Лікарі і дієтологи в один голос твердять: якщо хочете отримати максимум користі від кави, пийте її вранці, поки годинник не пробив 12:00. Нове дослідження на 40 000 дорослих показало приголомшливі результати, передають Патріоти України.
«Кава — це справжній еліксир для серця і печінки, але лише якщо вживати її вранці», — говорить д-р Бартек Кульчинський, експерт із харчових технологій.
Забудьте про післяобідні еспресо: щоб продовжити життя, зміцнити серце і захистити печінку, робіть кавову паузу вранці. Ваше здоров’я кава «докапає» тільки тоді, коли годинник показує до полудня!
Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...
Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...