Зараз, коли так багато грибів - їх можна самостійно назбирати у лісі, чи сходити на ринок, де прилавки ломляться від різноманітності, гріх не приготувати щось грибне. Для цього відкритого пирога підійдуть будь-які гриби, а результат абсолютно нікого не залишить байдужими. Рекомендовано вживати його холодними осінніми вечорами, передають Патріоти України
В оригінальному рецепті українського фудблогера використовувалися печериці, гливи, цибуля порей, бездріжджове заморожене тісто та козячий крем-сир. Але взяти можна абсолютно будь-які гриби, цибулю та крем-сир.
Під час смаження грибів особливого смаку та аромату додасть трохи червоного вина. Грають у цьому рецепті гілочки свіжого чебрецю, але можна використовувати суху приправу, а також мускатний горіх.
Готово! Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...