Смак та аромат оцінять усі: Рецепт аджики на зиму від кулінарки Тетяни Литвинової

Слово аджика з абхазької перекладається як сіль, а тому цей соус цілком виправдовує свій статус приправи. Тетяна Литвинова запевняє, що з аджикою смачним виходить абсолютно все, навіть звичайний хліб, зазначають Патріоти України.

Рецепт аджики

Інгредієнти:

  • Помідори - 2,5 кг
  • Перець солодкий - 750 г
  • Перець гострий - 20 г
  • Часник - 60 г
  • Сіль - 1,5 ст.л.
  • Цукор - 1,5 ст.л.
  • Олія - 100 мл
  • Коріандр - 0,5 ч.л.

Приготування:

Спочатку зрізаємо плодоніжки помідора, щоб очистити помідори, і відправляємо їх в м'ясорубку, щоб подрібнити. Далі відправляємо все в каструлю та уварюємо помідори з рафінованою олією, поки об'єм не зменшиться в два рази. Це займає приблизно годину.

Наступним етапом нам потрібно перекрутити в м'ясорубці солодкий і гострий перець. Кладемо їх теж уварюватися на 20 хвилин.

Останнім етапом подрібнюємо часник і також відправляємо в каструлю. У аджику краще додавати перці червоного кольору. Після того як усе разом уварилося, додаємо сіль, цукор і коріандр.

Аджика готова! Закривайте в стерилізованих банках.

На Луганщині зафіксовано застосування російськими окупантами термобаричної зброї

середа, 18 травень 2022, 18:19

Нагадаю, нещодавно аналітичний відділ ГІ "Права Справа" оприлюднив інформацію про те, що місцеві джерела організації зафіксували передислокацію в окуповане м. Луганськ важкої вогнеметної системи (ТОС-1А). На Луганському напрямку ворог продовжує артилер...

На Луганщині ЗСУ знищили переправу окупантів - інформацію надали місцеві сили спротиву

середа, 18 травень 2022, 17:56

Цей факт ще раз свідчить про те, що український рух спротиву працює плідно й ефективно, незважаючи на доволі складну ситуацію на окупованих територіях. Російські окупанти продовжують наступати в Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив...