Слово аджика з абхазької перекладається як сіль, а тому цей соус цілком виправдовує свій статус приправи. Тетяна Литвинова запевняє, що з аджикою смачним виходить абсолютно все, навіть звичайний хліб, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку зрізаємо плодоніжки помідора, щоб очистити помідори, і відправляємо їх в м'ясорубку, щоб подрібнити. Далі відправляємо все в каструлю та уварюємо помідори з рафінованою олією, поки об'єм не зменшиться в два рази. Це займає приблизно годину.
Наступним етапом нам потрібно перекрутити в м'ясорубці солодкий і гострий перець. Кладемо їх теж уварюватися на 20 хвилин.
Останнім етапом подрібнюємо часник і також відправляємо в каструлю. У аджику краще додавати перці червоного кольору. Після того як усе разом уварилося, додаємо сіль, цукор і коріандр.
Аджика готова! Закривайте в стерилізованих банках.
Нагадаю, нещодавно аналітичний відділ ГІ "Права Справа" оприлюднив інформацію про те, що місцеві джерела організації зафіксували передислокацію в окуповане м. Луганськ важкої вогнеметної системи (ТОС-1А). На Луганському напрямку ворог продовжує артилер...
Цей факт ще раз свідчить про те, що український рух спротиву працює плідно й ефективно, незважаючи на доволі складну ситуацію на окупованих територіях. Російські окупанти продовжують наступати в Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив...